Сучасне будівництво вимагає професійного підходу до створення проектів та новітніх матеріалів. Все більшого попиту набуває процес ведення робіт із застосуванням газобетонних блоків, перемичок, композитної арматури, тощо. Весь набір товарів, необхідний для будівництва, представлений на ресурсах Аероблок. Спеціалісти компанії подбали про різноманітні клейові суміші, які використовуються для укладання газобетонних блоків, перемичок, перестінків, та ін. І, звісно, на сайті представлений весь перелік інструменту, що спростить роботу з блоками.

Інструменти для газоблоків допоможуть зручно та швидко виконати всі необхідні роботи. Газобетон це досить зручний матеріал і працювати з ним легко, застосовуючи цілком доступні інструменти: терка, фреза, ківш для клейового розчину, ножівка, тощо. Такий набір інструментів завжди в наявності на складах Львова, Чернівців, Івано-Франківська, з яких реалізують газоблоки. І хоча блоки зручні та спеціально створені до комфортного переносу та укладання, але без якісного набору інструментів не впоратися. 

Інструменти для кладки газобетону можна додати в замовлення при купівлі газоблоків та суміші у Львові, Івано-Франківську, Чернівцях, а ціна інструментів від Аероблок вас приємно здивує. Тому що вона суттєво менша за подібний набір в роздрібній торгівлі, але якість на порядок вища. Під час укладання рядів часто виникає потреба у доповненні частиною від цілого блока - це робота для ножівки.  А при застосуванні кутника, розрізані частини блока будуть ідеально рівними, що дасть змогу використати залишок у наступному ряді. 

Розробники подбали про комфортність під час нанесення клейових сумішей на різні поверхні стіни. Так для робіт з горизонтальними поверхнями пропонуємо звернути увагу на каретку VIABLOKK, яку доставлять зі складів Львова чи Чернівців. Вона допомагає оптимізувати робочий процес та економно розподілити суміш рівним шаром. Прошарок по всій довжині кладки буде рівним, а шов ідеальним. Це убезпечує від турбот про виготовлення зайвої суміші, що зменшить зайві витрати. Для робіт з вертикальними частинами кладки рекомендуємо скористатись ковшом для клейової суміші. Таке приладдя допоможе легко та швидко реалізувати складні архітектурні проекти.

Повноцінне дотримання проекту та оздоблення приміщень фурнітурою чи то укладання електричної проводки у всі частини конструкції зручно виконувати, скориставшись штроборізом чи ручною фрезою VIABLOKK з Івано-Франківського чи іншого складу. Ці ж інструменти згодяться і для підготовки пазів при укладанні арматури. Ідеальна геометрія блоків забезпечує заздалегідь рівність стін, але якщо виникає потреба додаткового вирівнювання перед шпаклювальними роботами, то тертка стане ефективним засобом для розгладження. Також вона використовується для очищення поверхні ряду перед початком укладання наступного. Як бачите, компанія Аероблок дбає про комфорт та легкість майбутнього будівництва, розраховуючи наперед потреби та перепони, що можуть виникнути.