Якщо ви ставите питанням, який матеріал краще всього використовувати для створення міжкімнатних стін або перепланування приміщень в будинку, то відповідь дуже проста: замовте перегородкові блоки VIABLOKK в компанії АЕРОБЛОК у Львові або Івано-Франківську за найкращою ціною і зі швидким доставленням. Цей стіновий матеріал стане прекрасним засобом для отримання міцної стіни при мінімальних витратах.

 

Опис

Перегородкові блоки VIABLOKK мають точну геометрію і гладку поверхню. При цьому розмір виробів дає можливість робити укладання стін набагато швидше, ніж із застосуванням інших матеріалів. Це високоякісні плити, які вражають показниками теплоізоляції, що дає можливість в результаті мати теплі стіни невеликої товщини без використання утеплення.

Залежно від товщини, блоки підходять для будівництва опорних і самоопорних перегородок, для стін будинків, а також для різних зведених будівель до п'яти поверхів і тимчасового житла.

Перегородкові блоки aeroc - це унікальні вироби, у виготовленні яких використовуються сучасні технології та екологічно чиста сировина, тому готова продукція не містить шкідливих компонентів. І свідченням цього є наявність спеціальних сертифікатів.

Перегородкові блоки — це сучасні вироби, які рахуються незамінними при будь-якому зведенні споруд. До головних переваг конструкцій можна віднести їх економічність і вигоду, відмінну ізоляцію і збереження тепла, а також можливість використання в приміщеннях з високою або допустимою вологістю.

Перегородки VIABLOKK зуміли довести свою неабияку ефективність на різних будівельних майданчиках завдяки своїм хорошим характеристикам. Крім цього, такого роду продукція підходить для необхідної ізоляції об'єктів зпідвищеною вогнестійкістю, а саме, для трубопроводів або кабельних і ліфтових шахт. При цьому стіни на основі газобетонних блоків цієї марки можуть відразу піддаватися облицюванні і шпаклівці, що істотно заощаджує витрати часу і фінансових коштів.

 

Особливості продукції:

• екологічна чистота;

• пожежна безпека;

• легкість роботи з матеріалом;

• невисока вартість;

• міцність;

• відмінні показники ізоляції.

 

Що ми пропонуємо

На сторінках сайту https://aeroblock.net.ua/ надається кращий варіант для створення міжкімнатних перегородок — блоки VIABLOKK в різних варіаціях, які відрізняються повною пожежобезпечністю і низькою витратою клейкої суміші й фінішного тинькування, а також рядом інших, не менш важливих, переваг. Оптимальна пористість робить продукцію більш стійкою до механічних пошкоджень, а її щільність доступна в стандартних заводських мірках.

Компанія АероБлок пропонує покупцям широкий вибір товару за доступною ціною. Ми займаємося продажем будматеріалів даної марки по всій Україні. Наші умови передбачають лояльні розцінки, швидке доставлення замовлень і комфортний сервіс. 

За допомогою онлайн консультацій на сайті можна отримати будь-які рекомендації з будівельних питань та ознайомитися з основними правилами монтажу або отримати відповіді на будь-які інші питання, які цікавлять.

 

Деякі рекомендації

Розміри плит для перегородок слід вибирати виходячи з області їх застосування. Якщо, наприклад, ви будете будувати опорну стіну всередині будинку, то слід придбати вироби, шириною не менше ніж двісті міліметрів. Своєю чергою, для простого поділу простору в будівлі підійдуть перегородки шириною в сімдесят п'ять міліметрів. При цьому монтаж конструкцій бажано здійснювати на тонкошарову клейову суміш від VIABLOKK. Крім того, завдяки наявності спеціальних добавок міжкімнатні блоки вже через добу після установки зможуть витримувати будь-які навантаження.