Розмаїття продуктів компанії VIABLOKK здатне забезпечити будівельний майданчик необхідним набором для швидкого зведення конструкцій від фундаменту до покрівлі. Продукція: газобетонні стінові блоки, U-подібні та перегородкові, теплоізоляційні, будівельні сухі суміші та цемент, черепиця, вироби композитні та сітка, інструменти створюються на сучасних технологічних лініях, вирізняючись екологічністю.

Купити газоблоки у виробника означає забезпечити власне будівництво економною та якісною продукцію з переліком сертифікатів якості, гарантіями. Пориста структура блоків розширює експлуатаційні та функціональні можливості. VIABLOKK пропонує великий асортимент стінових блоків оснащених двома варіантами зручних фронтальних поверхонь: «пазо-гребіневою» та рівними. Відтак кожен замовник зможе обрати більш комфортний варіант відповідно до проєкту будівництва чи інших міркувань.

Газоблоки VIABLOKK розраховуються ціна за куб стінових виробів, для чого варто звернутись за докладною інформацією на сайт https://aeroblock.net.ua/, де створена можливість скористатись онлайн калькулятором. Така допомога стане у пригоді приватним будівникам, а також великим будівельним підприємствам для оцінки витрат.

Створення ціни на газобетонні блоки VIABLOKK від виробника відбувається під впливом різних факторів. В першу чергу, блоки виготовляються різних розмірів, а саме ширини, тому що довжина і висота зберігають сталі габарити. Цільове призначення плит також враховується в загальну вартість. Величина обсягів замовлення теж має значення для обчислення вартості вантажу та доставлення за місцем призначення.

Газоблоки VIABLOKK з доставкою з Західного регіону здійснюються за зручною для замовника схемою. Доставлення відбувається вантажним автотранспортом компанії або обраним логістом для вантажоперевезень, можливий і самовивіз зі складу. Варіанти доставлення та спосіб розрахунку потрібно уточнювати у менеджерів підприємства, які кваліфіковано нададуть допомогу з цих та консультації з інших питань.

Газоблок стіновий з габаритами 20*30*60 ціна якого за штуку в західному регіоні максимально доступна в порівнянні з іншими матеріалами цього району. На вартість також впливає щільність газобетонного блока, в наявності доступні наступні варіанти: D 300, D 400, D 500. Щільність блоків є важливим показником, який обирають виходячи з регіону будівництва, мети використання та місця розташування конструкції.

На стіновий автоклавний газоблок 20*40*60 D 300, D 400 ціна регулюється за характеристиками щільності. Створені такі плити загалом для використання без додаткового утеплення в будівельних конструкціях житлового та промислового використання. Всі притаманні газоблоку характеристики: морозостійкості, звукопроникності, теплоізоляції, паропроникності, екологічності та інші, зберігаються не залежно від обраних габаритів. Але при однакових показниках щільності ширший блок має вищі показники ізоляції тепла та шуму.

Конструкціям, будівництво яких потребує утеплення, доцільно використати блоки VIABLOKK D150. Це спеціально розроблений аналог утеплювача з якісно вищими експлуатаційними характеристиками, особливо в тандемі з блоками автоклавними газобетонними блоками цього ж виробника. Вони вирізняються своєю міцністю, довговічністю, екологічністю та зручністю в обробці. Такі блоки ефективні в новобудовах, також дієві в експлуатації реконструйованих об’єктів, історичних пам’яток, службових приміщень тощо.

Купити газоблоки VIABLOKK з доставкою зі Львова та розвантаженням маніпулятором чи вручну варто за домовленістю заздалегідь. Подібно узгодити необхідні маніпуляції, обговорити з відповідальною за доставлення особою важливі пункти: зручність під’їзду для вантажівки, розрахунок довжини стріли та висоти на яку потрібно виконувати розвантаження, послідовність виконання робіт, довжину вантажівки відповідно до обсягів замовлення та інші.

Чітке співвідношення газоблоків розміри до ціни зручне для розрахунків будівництва особливо великих комплексів. Компанія постійно співпрацює з будівництвами різних обсягів, тому розроблена система лояльності індивідуальна для кожного окремого випадку. Ми працюємо для максимального задоволення потреб користувачів, тому дбаємо про відповідність асортименту та сертифікованої продукції до цінових коливань. Намагаємось постійно оновлювати обладнання, покращувати якість товару та обслуговування користувачів.