Вибір постійно присутній в будівельній сфері. Насамперед вибір і є найбільш конкурентним способом створення чогось нового та цікавого, нових образів, ідей, проєктів. Вибір будівельних матеріалів захопливий, але досить складний процес на який вливають великий перелік факторів. VIABLOKK пропонує будівельні вироби - блоки, різних розмірів, фактур та призначення, характеристик й властивостей.

Замовники шукають довговічний та якісний матеріал з порівняно низьким фінансовим складником. Ціна на комірчасті піноблоки компанією Аероблок формується згідно з вимогами сучасного ринку та власне витрат виробника. Піноблоки – це структурний комірчастий популярний будівельний блок, легкий та зручний у використанні. Спосіб його виробництва більш дешевий користуючись з меншої затратності ресурсів. Але в заводських умовах кожна ланка процесу виготовлення суворо контролюється починаючи з доставленої сировини до розмірів нарізання готових блоків.

Івано-Франківський склад реалізує також всі види газоблоків. Цей комірчастий газобетонний блок відрізняється способом створення при залученні високої температури й тиску в герметичній камері автоклава. Блоки газобетонні користуються не меншою популярністю, а компанія Аероблок представляє досить великий перелік цієї продукції. Газобетонні блоки складаються виключно з природних екоматеріалів, а комірки утворюються шляхом використання реакції при нагріванні суміші. Висока температура виготовлення сприяє міцності та довговічності при експлуатації, стійкості до зовнішніх факторів. Стінові блоки VIABLOKK поділяються за щільністю, габаритними розмірами та формою бічних поверхонь.

Весь газобетон запропонований складами в Івано-Франківську швидко доставлять по області: Надвірна, Рогатин, Калуш, Косів, Коломия, Снятин, Верховина, Долина, Галич, Рожнятів, Богородчани, Городенка, Тлумач. Функціонально, вся газобетонна продукція зберігає притаманні якісні характеристики: теплопровідність, шумо та звукоізоляційність, морозостійкість та здатність опиратися різним погодним особливостям й температурам тощо. Відповідно до мети будівництва та подальших планів з оздоблення підбирають товщину, щільність, геометричні особливості.

Асортимент блоків з газобетону досить великий. Пористі газоблоки, що застосовуються як незнімна опалубка, також представлені серед переліку на складах Аероблоку з можливістю оформлення доставленням з Івано-Франківська. Вони суттєво полегшують та прискорюють роботу будівельників, захищають та зміцнюють перемички отворів. Застосування U-блоків досить широке, особливістю є зручність роботи з ними за допомогою простих інструментів. Кваліфіковано встановлені газобетонні U-блоки ефективно розподіляють велике навантаження та слугують опорою для наступних поверхів чи даху.

Армовані газобетонні блоки різних розмірів невіддільна (частина/ознака) складова процесу сучасного будівництва. Це прогресивний продукт значно прискорює деякі з етапів зведення конструкцій. При цьому виключає потребу в заливанні армування, а газобетон ще і сприяє додатковому теплопровідному ефекту. Завдяки застосуванню комірчастих блоків на всіх етапах будівництва сучасні конструкції набувають енергоефективного результату за короткий час зведення, але на тривалий строк експлуатації. А постійна активна робота заводу дозволяє застосовувати в будівництві великий асортимент бетонних комірчастих структурних виробів декількох методів створення та різного цінового рівня. Компанія Аероблок дбає про розширення можливостей клієнтів та пропонує різноманітний асортимент блоків зі зручним доставленням з Івано-Франківська та області. Ми підтримуємо наявність переліку потрібний виробів на складі стабільно на високому рівні, що робить замовників вільними та незалежними від очікування, збільшуємо час насолодитися бажаною домівкою, офісом та іншими конструкціями.