Будівництво екологічних енергоефективних будинків є досить найактуальнішим питанням будівельної галузі в сучасному світі. Газобетон марки VIABLOKK вважається лідером на ринку будматеріалів, оскільки має відмінні показники якості й міцності. При цьому вибір продукції від бренду Віаблокк містить повний спектр елементів, які потрібні для побудови теплого й екологічного будинку. Армовані вироби VIABLOKK являють собою монолітні моделі, які додатково посилюються прутами арматури, і використовуються в місцях, де висока вологість.

Армування — це процес з'єднання матеріалів різної твердості. Метою даного процесу вважається отримання таких експлуатаційних властивостей, якими не володіє жоден матеріал окремо.

Для того, щоб армований виріб являв собою єдине ціле, арматуру закріплюють опресуванням або запресуванням. У першому випадку з'єднання утворюється безпосередньо в процесі виготовлення деталей, а в другому варіанті арматуру запресовують в готову модель. Після запресовування арматура втримується силами натягу наповнювача.

Плити перекриття і покриття або іншими словами армовані вироби виробляються з пористого бетону з певною міцністю і щільністю та використовуються при будівництві перекриттів і покриттів в якості опорного, теплозахисного і вогнестійкого елемента. Також такого роду блоки застосовуються як панель міжповерхових перекриттів.

Креслення армованих виробів оформляється відповідно до Держстандарту, а самі вироби виробляються в прес-формах, в які закладають арматуру, а в форму засипають порошок і пресують вироби в гарячому стані. Це звичайні складальні одиниці, і тому конструкторська документація повинна мати креслення специфікації, що в багатьох випадках робиться на одному аркуші. 

У документах мають бути вказані розміри поверхонь і елементів під наплавляння, а також розміри вже готової деталі, і інші дані.

Плити покриття підходять для зведення даху будь-якої форми, а також для перекриттів між поверхами й горищних приміщень. Своєю чергою, армовані перемички — це прямокутні блоки з гладкою поверхнею та габаритними арматурними каркасами. Це теплий і легкий замінник залізобетонних перемичок, що використовується при зведенні дверних і віконних прорізів в будь-якому будівництві.

Товари та послуги компанії Аероблок

На ресурсі компанії Аероблок пропонуються під реалізацію армовані перемички з газобетону від лідера на ринку України VIABLOKK. Наприклад, це можуть бути брускові перемички — прямокутні балки з бетону з комірками. Підстава балки гарантує об'ємну арматурну будову, зварену з металевого опорядження зі спеціальною захисною обробкою.

Плити перекриття — це особливі форми виробів, і їх застосовують в облицюванні як основний матеріал, а також для утеплення і захисту від вогню. Плити покриття вироблені з легкого пористого газобетону, і мають відмінну стійкість.

Незрівнянною перевагою перемичок плит з газобетонного матеріалу вважається легка вага, що дозволяє полегшити та прискорити монтажні роботи. Також вони вогнетривкі й легко кріпляться між собою. Ціна на дані вироби залежить від розмірів моделі. Купити армовані вироби можна в компанії Аероблок в онлайн режимі на взаємовигідних умовах співпраці та за розумною ціною.

Підприємство Аероблок є лідером ринку в Україні й найбільшим постачальником будівельних матеріалів під торговою маркою VIABLOKK в усі регіони країни. Всі вироби проходять комплексні випробування з теплофізики, деформативності та міцності, а також вогнестійкості й радіології, і на підставі цього фірма гарантує споживачеві максимально високі властивості продукції.

Армовані вироби можна придбати на сайті компанії Аероблок за прийнятною ціною у Львові, Івано-Франківську або Чернівцях. Купуючи продукцію у нас, клієнт отримує теплу і легку конструкцію, а також вогнестійкий захист будови.

Компанія пропонує продукцію від бренду аерок необхідної щільності та потужності з гарантійною міцністю на стиск, що забезпечує міцність будівель. При цьому армовані моделі дають можливість комплексно вирішувати концепцію будівництва теплого будинку.

Армовані перемички сприймають будь-які навантаження, і не потребують додаткового утеплення. Плити перекриттів і покриттів дають можливість отримувати надійний тепловий захист, а каркас виробів забезпечує довговічність їх експлуатації в конструкціях будівлі.