Одною зі сфер діяльності Компанії Аероблок є продаж армованих виробів торгової марки VIABLOKK зі швидким і якісним доставленням по Україні. Ми підтримуємо партнерські відносини з безліччю замовників, через те, що наша продукція відповідає найвищим стандартам ціни і якості на українському ринку. 

Чому ми?

Підприємство знаходиться на ринку продажів будівельних матеріалів VIABLOKK досить давно. Співпрацює з багатьма організаціями, оскільки гарантує високу якість матеріалу, своєчасні терміни постачання, уважність до деталей і ввічливе обслуговування.

Про матеріал

Завдяки армованим виробам, виконаним з газобетону VIABLOKK, з'явилася можливість будувати кам'яні будинки. Також ці конструкції дають можливість вирішувати комплексно всю концепцію будівництва теплого житла. Наприклад, брускові перемички сприймають будь-які навантаження і не вимагають додаткового утеплення. Своєю чергою, плити перекриття і покриття дозволяють зводити теплі міжповерхові покриття і забезпечують надійний захист горищ і мансард.

Арматурний корозійний металевий каркас виробів гарантує їх надійність і довговічність. Крім того, даний матеріал відрізняється гарною вогнестійкістю. При цьому невеликі габарити плит і перемичок знижують навантаження на фундамент і стіни, що дає економічний ефект при будівництві.

Що таке армовані перемички VIABLOKK

Перемички з газобетону застосовуються над вікнами, дверима і різними прорізами. Являють собою прямокутну балку з гладкою поверхнею. Міцні й легкі. Використовуються в маловисотному і висотному будівництві.

Важливо! Для позитивного результату потрібно використовувати перемички з того ж матеріалу, що і вся стіна, тільки з посиленими ребрами жорсткості, які будуть допомагати справлятися з навантаженням стін над отвором. По ширині виріб необхідно підбирати відповідно до ширини стінового блоку або щодо висоти двох блоків.

Плити перекриття і покриття

Кожна людина мріє про екологічно чистий та енергійно ефективний будинок. Тому армовані вироби віаблокк, завдяки своїй універсальності та комплексу цінних властивостей, використовуються не тільки при будівництві житлових будинків, але і для промислових приміщень, і в приватному будівництві, а також як плити перекриття/покриття.

Панелі покриття/перекриття VIABLOKK виконуються з високоякісного матеріалу і мають арматурний зносостійкий, захищений від корозії, металевий каркас, що забезпечує надійність і довговічність їх роботи в конструкції будівель. Це вже готові вироби, які потрібно правильно прикріпити до масиву будівлі, тим самим, заощадивши масу часу, і влаштувати якісне будівництво на виході.

Комплексне використання продукції віаблокк дає можливість отримати всі необхідні елементи для зведення теплого, економічного та екологічно чистого будинку.

Кілька слів про нас

Якщо ви вирішили будувати будинок на Західній Україні, то при плануванні й реалізації будівництва зіткнетеся з великою кількістю питань, тому наші фахівці поділяться необхідною інформацією та нададуть обґрунтовані поради, що купувати і як використовувати.

На сторінках сайту https://aeroblock.net.ua/ надається весь матеріал про товар бренду VIABLOKK і про будівництво з нього. У нас є великий склад, де зберігаються немалі обсяги продукції, що чекає свого покупця. Ми розбираємося в продукті  і виправдовуємо довіру численних партнерів і клієнтів.

 

Переваги та вигоди:

  • великий склад продукції;
  • широкий асортиментний ряд товару;
  • всілякі консультації;
  • зберігання, завантаження і розвантаження;
  • доставляння по Західній Україні; 
  • акції, знижки та спеціальні пропозиції;
  • надійність і стабільність достачання;
  • відповідальний підхід до роботи.

 

З нашою участю побудовано безліч великих об'єктів. Про успішність підприємства свідчить репутація, яку ми підтримуємо протягом всієї роботи.

Армовані вироби від фірми Аероблок - це стабільність вашої будівлі!