Проблема збереження тепла у всі часи актуальна для приміщень, не залежно від цільового використання. Найбільш болюче це питання для житлових будівель. Компанія VIABLOKK завбачливо створила теплоізоляційні панелі, які ефективно виконують функції при застосуванні зі всіма будівельними основами.

Багатофункційність теплоізоляційних панелей VIABLOKK дозволяє виконувати роботи з утеплення фасадів конструкцій, підлоги та покрівлі, а також укладати плити під стяжку на підлогу чи перекриття. Цей універсальний утеплювач виготовляється з автоклавного газобетону, щільність якого складає 150 кг/м3. Показники матеріалу дозволяють йому утримувати передові позиції серед аналогів, а у тривалості експлуатації панелям немає рівних.

Сучасний тренд на створення енергопасивних будинків або будинків-термосів цілком задовольняється при застосуванні газобетонних теплоізоляційних панелей. Максимального ефекту можна досягти поєднавши утеплення теплоізоляційними панелями VIABLOKK зі стінами, зведеними зі стінових газобетонних блоків, бажана щільність яких складає 300/500 кг/м3 (D300 – D500). Такий тандем створює оптимальний опір холодному повітрю і не допускає виходу теплого повітря на ззовні. Будівля суцільно створена з екологічної сировини та є цілковито безпечною для життєдіяльності. Однорідність та екологічні матеріали конструкції забезпечують високу пожежестійкість та міцність.

Технологія виготовлення теплоізоляційних панелей VIABLOKK обумовлює наступні характеристики технічних виробів: понад 0,4 МПа складає міцність панелей на стиск, 0,3 мг – паропроникність, а рівень теплопровідності в сухому стані не перевищує 0,5 Вт/м 0С. Також зазначаються високі показники опору до несприятливого середовища та випромінювання ультрафіолету. Діапазон температурного режиму, в якому доцільно використання панелей, досить широкий, про інші показники докладніше проконсультують фахівці компанії VIABLOKK за посиланням https://aeroblock.net.ua/. Сам процес роботи з укладання панелей достатньо простий, що дозволяє виконувати його і робітникам без спеціальної підготовки. Комірчаста структура виробу робить його легким, а форма та невеликий розмір спрощують монтувальні роботи. Багато часу та оздоблювальних матеріалів економить ідеальна геометрія панелей, блоки чітко збігаються і не потребують додаткового вирівнювання.

Сучасні теплоізоляційні панелі доцільні для утеплення опорних фасадів приміщень різного цільового використання, а також вони активно застосовуються для оздоблення під час робіт з реконструкції історичних будівель та пам’яток. Промислові об’єкти, що переводяться в категорію житлових, утеплюють теплоізоляційними панелями з газобетону для покращення звукоізоляційних характеристик та теплоізоляційних показників. Процес укладання плит досить простий: панелі фіксуються клейовою сумішшю VIABLOKK та додатково дюбелями. Така процедура дозволяє щільно прилягати панелям до об'єкта та убезпечує від можливої появи містків холоду.

Переваги використання сучасних матеріалів суттєво полегшують процеси будівництва, додаткового утеплення і збільшують тривалість експлуатації конструкцій.