Традиційна цегла часто не влаштовує забудовників габаритами та вагою, тому стінові блоки стають гарною альтернативою даному матеріалу. Використання цих виробів для зведення житлових та комерційних споруд зумовлено такими важливими чинниками, як мінімізація трудомісткості, покращення енергоощадних якостей, збільшення обсягів і зменшення маси матеріалів.

Такі вироби виготовляються методом вібропресування розчину у формах. До переваг можна віднести невисоку вартість матеріалу та низьку теплопровідність. Це неймовірно популярні конструкції, які використовуються в різних сферах будівництва.

Блоки будівельні купити

У сучасному світі, в пошуках нових будматеріалів, які мають широкі можливості, розробляються інноваційні технології з виробництва і застосовуються новітні підходи до вже відомих видів сировини.

Наша компанія пропонує блоки стінові, виготовлення яких здійснюється на кращому обладнанні зі спеціальної сировини, тому дана продукція не викликає сумніву, а якість її підтверджується сертифікатом відповідності.

  • Характеристики блоків для будівництва:
  • міцність і довговічність;
  • високі експлуатаційні якості;
  • екологічна чистота;
  • економічна вигода;
  • широкий вибір;
  • різні види монтажу.

Стінові блоки у Львові, ціна на які вказується на сторінках нашого сайту, застосовуються при зведенні котеджів, гаражів для авто, а також для різного роду загороджень. З них будують перегородки в житло і між квартирами. При цьому такі вироби призводять до значного збільшення загальної житлової площі об’єкта. В наші дні будівельна промисловість пропонує споживачам найрізноманітніші блоки стінові, ціна на які прийнятна для всіх.

Види стінових будівельних блоків

Як відомо, будь-який процес будівництва вимагає спеціального підходу і матеріалів. Будівництво кожного спорудження починається зі зведення фундаменту та стін. Тому від блоків напряму буде залежати міцність та довговічність будівлі. Наша компанія пропонує стінові блоки у Львові, ціна на які вас досить здивує.

Старі технологічні процеси, які використовуються для будівництва, постійно покращуються. На зміну їм приходять сучасні методики і нові матеріали. Все частіше застосовуються будівельні блоки, ціна на які, перш за все, залежить від виробника продукції, розміру виробів та бетону.

У будівельному виробництві провідні позиції займає пористий бетон. Це газосилікатні, газобетонні і пінобетонні стінові блоки. Також популярними є піскоцементні і керамзитобетонні блоки. На всі ці конструкції у нас на сайті надається вельми приваблива ціна.

Керамзитні стіноблоки відрізняються доброю міцністю, волого- і морозостійкістю та мають низьку теплопровідність. В свою чергу, позагребневі блоки для стін бувають вологостійкими чи звичайними. Вироби добре тримають тепло і підходять для встановлення перегородок. Завдяки особливій конструкції гребеня та паза вони легко монтуються, що дозволяє суттєво економити час та фінансові вклади.

Піноблоки застосовуються при зведенні стін та перегородок всередині будинку. Також використовуються для кладки не опорних стін. Газосилікатні вироби добре підходять при будівництві опорних конструкцій та зведення перегородок. При цьому монтаж не вимагає особливих навичок та знань.

Блоки піскобетонні відрізняються дуже високими показниками якості. Бувають повнотілими чи пустотілими. Абсолютно екологічні та добре поєднуються з будь-якими іншими матеріалами. Довговічні та міцні, мають рівну поверхню.

Стінові блоки полістиролбетонні характерні невеликою вагою, тому з ними завжди дуже легко працювати в будь-яких умовах. Добре поглинають вологу і гарно витримують різну температуру. Швидко монтуються, що допомагає пришвидшити терміни здачі об’єктів.

Переваги:

  • невелика вага;
  • міцність та надійність;
  • оптимальні розцінки;
  • гарна теплоефективність;
  • невеликий розхід клею.

Де можна вигідно придбати

Наша компанія пропонує якісні матеріали по гарній ціні. Дані пропозиції дозволяють зменшити витрати на процес будівництва будівель, гаражів, парканів чи інших споруд. Опираючись на свій багатий досвід роботи, ми можемо допомогти клієнту правильним чином розрахувати необхідну для нього кількість матеріалу та організувати швидку доставку замовлення.

Ціна на стінові блоки, які виробляються по найкращій технології, підійде кожному замовнику. У широкому інтернет-каталозі пропонується великий асортиментний ряд товару, що задовільнить будь-які потреби споживача.

Якщо вам потрібно придбати блоки для будівництва, то звертайтесь в нашу компанію. Ми пропонуємо взаємовигідні умови співпраці, високий рівень сервісу, зручну систему оплати на вибір та швидку постачу.