Сучасне будівництво розраховане на виконання повного забезпечення послуг з будівництва від зведення конструкції до теплоізоляції та робіт із зовнішнього облаштування. Вимоги до теплоізоляційних матеріалів постійно зростають. Компанія Аероблок намагається вдосконалюватись та працювати, залишаючись на провідних позиціях. Пропонуємо теплоізоляційні блоки VIABLOKK, які вже тривалий час визнані найкращими на вітчизняному ринку.

Купити блоки теплоізоляційні різних розмірів з доставленням зі Львова можна скориставшись самовивозом, а при замовленні великих обсягів, компанія забезпечить вантажний автотранспорт відповідної спроможності. Варто зазначити, що теплоізоляційні плити всіх розмірів, виготовлені в герметичному сучасному автоклаві, будуть доставлені з економією. Вона досягається легкістю матеріалу, так блоків найбільшої ширини у 200 мм поміститься на піддоні до 70 панелей термоізоляційних. Щільність всієї теплоізоляції VIABLOKK визначається у 150 кг/м3, при цьому плити розраховані на 100 циклів морозостійкості, тобто орієнтовний час експлуатації до 100 років.

Різноманітність функцій теплоблоків обумовлена високими показниками паропроникності – 0,3 мг, теплопровідності (визначається виключно в сухому стані) – до 0,05 Вт/м, шумоізоляції тощо. Ці особливості дозволяють використовувати блоки VIABLOKK в якості власне теплоізоляції та як додатковий елемент в роботі з підлогою й стелею. Міцність при стисканні теплоізоляційних блоків досить високий показник – не менше ніж 0,4 МПа, тому їх упевнено стелять під підлогове покриття, стяжку. Особливо добре блоки використовуються для облаштування теплої підлоги, вони не пропускають тепло назовні та вологостійкі, можна застосовувати у вологих приміщеннях.

Компанія виконує доставлення теплоізоляційних блоків VIABLOKK зі Львова всіх типів: гладких й паз-гребінь. Замовник має можливість самостійно обрати які з типів блоків доцільніше використати для укладання. Сам процес роботи з блоками дуже зручний і комфортний, продуктивно виконується робота навіть непрофесіоналами. Завдяки абсолютно рівним поверхням процес облаштування стіни, підлоги чи стелі відбувається дуже швидко, вони мають однакові габарити та збіг абсолютний. Необхідно тільки визначитись з шириною, яка може складати 100, 150 та 200 мм, а інші сторони стандартні 200х610, що значно спрощує розрахунки.

Важливими складовими для безпеки, що цінується в житловому та промисловому комплексах, є стійкість блоків до загорянь. Панелі можна застосовувати без додаткового облицювання, але при виконанні таких робіт у замовників є гарантії та впевненість в безпечності й екологічності теплоізоляційної продукції не залежно від тривалості експлуатації конструкції.

Універсальність придбаних плит VIABLOKK за лояльною ціною дозволяє ефективне застосування з роботами різного матеріалу основи. Найкращим поєднанням, на думку фахівців, є автоклавні блоки газобетону, але цілком прийнятно їх компонувати з бетоном, цеглою, камінням тощо. Саме завдяки цій можливості термоізоляційні панелі успішно використовуються в реконструкції, відновленні та первинній теплоізоляції фасадів житлових, промислових, сільськогосподарських, інших споруд.