Вироби з ніздрюватого газоблоку заполонили будівельні майданчики. Це універсальний та довговічний матеріал широко застосовується у всіх галузях будівництва. Одним з виробів є перемички VIABLOKK з газобетону. Вони без сумніву переважають над аналогічним продуктом - залізобетонними.

Фахівці компанії Аероблок допоможуть замовити доставлення зі Львова та інших філій Західного регіону гуртовим покупцям. При виникненні потреби у замовників індивідуального будівництва, менеджери проведуть докладне ознайомлення та нададуть чіткі рекомендації до самого процесу укладальних робіт.

Перемички брускові VIABLOKK створюємо можливість купити за ціною виробника з доставленням з Чернівців, пропонуємо за необхідності послуги маніпулятора для зручного розвантаження на верхні поверхи.

Газобетонні перемички успішно заміняють залізобетонні в процесах перекриття віконних та дверних отворів, їх використання суттєво пришвидшує темпи будівництва. Перемички VIABLOKK виготовляють зі сталевого армованого, обробленого протикорозійними засобами, каркасу, зануреного в чіткі геометричні форми з газобетону. Завдяки чому і зберігаються основні функції: високу морозостійкість до 100 циклів, міцність бетону при стисканні класу 2,5, щільність структури складає 400 кг/м3 та інші.

Фінансові переваги придбання газобетонних перемичок в компанії Аероблок з доставленням з Івано-Франківська досить вагомі. Легка текстура газобетонної перемички здобувається ніздрюватістю матеріалу, що відбивається на доставленні та роботі. Яскравими фінансовими перевагами є: дешевше привезти легший матеріал, зручно будувати з перемичками (наголошуємо на середньому розмірі) які можна підняти власноруч без допомоги крану чи інших засобів, економно на фінішному етапі вирівнювання стін перед остаточним оздобленням.

Основний матеріал перемичок – газобетон, саме він дозволяє створити єдину однорідну стінову конструкцію, уникнувши місць з містками холоду. Тобто перемички з газобетону не потрібно додатково утеплювати. А їх чіткі, прямі сторони забезпечують створення максимально рівної конструкції та можливість швидкого оздоблення. Ширина перемичок підбирається відповідно розмірів блоків чи інших матеріалів з яких мурується стіна. У висоту перемички можна обрати виходячи з висоти одного або двох рядів блоків. Особливістю укладання є важливість нанесення суміші клейової суцільним шаром на блоки, що під перемичкою, та на саму перемичку перед встановленням наступного ряду газобетонних плит. Обов’язковим є забезпечення підіймального механізму для довгих перемичок. Встановлення перемички VIABLOKK відбувається з дотриманням маркувань, що нанесені на сам блок у вигляді стрілок на бічних торцевих стінках.

Куплені у філії Чернівців перемички, ширина яких від 200 мм, гарантовано можна використовувати в опорних конструкціях. Блоки-перемички з меншою шириною 100/150 мм не рекомендують встановлювати в опорних частинах конструкції. В разі не дотримання норм безпеки представники: компанія виробник VIABLOKK та дилер Аероблок не несуть жодної відповідальності.