Сьогодні стало модним будувати будинки з піноблоків та газобетонних блоків.

З'явився новий матеріал, його ще не випробувано часом і про нього мало чого відомо, але з ним постійно експериментують, люди не бояться будувати з нього вдома. Виготовлення стінових блоків із газобетону набирає обертів і користується великим попитом серед оптових покупців. Так, зараз цей матеріал дуже модний та популярний.

Хоча блоки зі шлакобетону та керамзитобетону застосовуються вже давно, але не набули великого поширення. Можливо через свій непривабливий, сірий вигляд, може через важку вагу, хоча навряд. Але насправді це непоганий, міцний і натуральний матеріал. Для виготовлення, наприклад, керамзитобетонних блоків використовують пісок, бетон і керамзит. У шлакоблоках – шлак. Є блоки з тирсою. Все це натуральний матеріал, цілком придатний для будівництва будинків. В Україні, будинки з таких блоків будують давно та постійно. Популярність блоків зросла у зв'язку з великими цінами на ліс. 

Чому ж є попит на газобетонні блоки?

Насправді плюсів у цих блоків більше ніж мінусів. Газоблоки легкі за вагою, блоки гарні на вигляд, їх легко монтувати, більш довговічні ніж дерево, практично не дають усадку, не вимагають потужного фундаменту і економічно конкурентно здатні. Приблизно за ті самі гроші, можна побудувати будинок з оциліндрованої колоди або ж з газобетону. При чому будинок з газобетону  буде бетонним, тобто менш пожежонебезпечним і довговічним.

Саме через свою фінансову доступність, і непогані характеристики, газобетонні блоки стали популярними в наш час. Якщо ви вирішили збудувати будинок з газоблоків, то звертайтесь до надійного постачальника фірми Аероблок у Львові і ми запропонуємо Вам  хороші за якістю газобетонні блоки, проведемо консультацію і доставимо на буд майданчик по Західній Україні.