Кожне будівництво завжди передбачає педантичне планування і вибір матеріалів, підбір декору і створення комфорту і затишку. Тому в даній ситуації дуже важливо розуміти свої побажання ще на самому початку будівельних робіт. Сучасне житло найчастіше має вільне планування, а це значить, що в такому приміщенні повністю відсутні перегородки. З цієї причини власники квартир можуть визначати розміри, кількість і розташування кімнат на свій смак. При цьому монтаж перегородок потрібен і при переплануванні житла.

До основних параметрів перегородних блоків, наданих на ресурсі, можна віднести:

  • високу щільність і міцність;
  • універсальність і компактність;
  • надійність і креативність;
  • швидкість зведення і практичність;
  • легку і просту експлуатацію;
  • екологічну безпеку, економічність і стійкість.

Блоки для внутрішніх перегородок, Львів застосовуються для зведення міцних і довговічних конструкцій, що розділяють простір всередині будівлі. Використання такого роду виробів актуально в приватному і цивільному будівництві. Блоки дають можливість швидко і без особливих зусиль відокремити технічні приміщення, комори або санвузли. Ідеально підходять для міжквартирних і міжкімнатних перегородок, оскільки економлять простір і володіють такими якостями, як хороша звуко- і теплоізоляція і посухостійкість. Міцні й легкі, випускаються в різних щільностях, залежно від проєктних рішень і побажань клієнта. Використовуються для ремонту та облаштування будинку, оформлення ванних кімнат, споруд подіумів, оформлення лоджій, а також для реалізації складних дизайнерських задумів або створення барних стійок і винних шаф. Будь-які питання, що цікавлять, щодо покупки можна задати за телефонами, які вказуються нижче.

Переваги:

  • безпека для здоров'я;
  • стійкість до вологи та коливань температури;
  • необхідна морозостійкість;
  • мінімальні витрати.

Пропонована продукція виготовляється на сучасному обладнанні й відрізняється невисокою вартістю. В асортименті товару можуть бути порожнині та повнотілі види, які пройшли сертифікацію на відповідність. Повний прайс-лист надається в спеціальному розділі сайту. Ціна вказана з урахуванням відвантаження повними піддонами.

Особливості  перегородних блоків, Львів

Перегородки не вимагають попередньої установки закладних елементів для кріплення важких частин меблів або сантехнічного обладнання. Полиці та шафки, дзеркала і батареї легко встановлюються за допомогою спеціальних дюбелів, які витримують значущі навантаження. Для навішування предметів інтер'єру — картин і фотографій — застосовуються звичайні цвяхи, що забиваються зверху вниз.

Які бувають види блоків:

  • газобетонні;
  • пінобетонні;
  • погрібцеві;
  • склоблоки.

Товщина міжкімнатних перегородок залежить від того, для яких цілей вона будується. Якщо мова йде про декоративну стіну, то можна обійтися тонкими матеріалами. Також важливо пам'ятати, що від товщини безпосередньо залежатиме і звукопроникність.

Про компанію

Підприємство повністю відповідає за професійний розвиток співробітників, і гарантує покупцям належний сервіс, безперервно розвивається і постійно збільшує особисту значущість на даному сегменті ринку. На сьогодні ми надійний і вигідний постачальник, як для приватних осіб, так і для будівельних і торгових компаній, який орієнтується на базові принципи, що є важливою перевагою.

Працювати з фахівцями зручно і комфортно, адже вони зважають на думку замовника і його побажання. Тому якщо у вас є пропозиції щодо поліпшення роботи, то команда «Аероблок» з радістю їх вислухає. Також співробітники завжди нададуть гарантії стабільності та безпеки клієнта, і систематично нарощують обсяг постачання будівельних матеріалів.

Компанія «Аероблок» пропонує покупцям товар з відмінними геометричними розмірами, який відрізняється легкістю обробки й швидкістю кладки, що дозволяє зробити перегородки та міжкімнатні стіни будь-якої складності та величини. Відділ продажу вже багато років займається реалізацією даного продукту, і пропонує доступні на нього розцінки й вигідне доставляння.