Компанія Аероблок вже достатньо відома в будівельній галузі, пропонує якісні та надійні матеріали для створення енергоефективних споруд. Співпраця з нею це заздалегідь вигідне вкладання часу та коштів, отримання перспективних та довговічних конструкцій. Широкий спектр будівельної продукції можна вільно придбати зі складів Львова та Чернівців, а консультанти допоможуть обрати, сформувати, обробити та швидко доставити обрані матеріали.

Особливим попитом користуються газобетонні блоки VIABLOKK для будівництва житлових комплексів, промислових конструкцій, архітектурних споруд різного призначення для багатьох галузей. Окрім великого вибору моделей блоків каталог запропонує повний комплекс супутніх товарів: інструменти, клейові суміші та власне все, що треба для забезпечення процесу. Газоблоки мають безліч переваг. Для початку треба наголосити, що відділ технологічного контролю та лабораторії уважно перевіряють матеріали з яких саме і виготовляють блоки: вапно, цемент, гибс, воду та інші, для забезпечення екологічності будівель у відповідності до міжнародних вимог. 

Замовити стінові, перестіночні, U-блоки зі складів Івано-Франківська можна скориставшись послугами сайту. Висока міцність газоблоків в поєднанні з невеликою вагою суттєво скоротять витрати по доставці товару. Стандартні розміри блоків з чіткими геометричними формами забезпечать рівність стін та максимально безвідходний процес створення конструкції. Універсальність блоків дозволяє використовувати їх, починаючи від фундаменту, аж до самої покрівлі. А простота та зрозумілість при встановленні забезпечать зменшення строків будівництва.

Пористий матеріал структури блоків досягається застосуванням автоматичного автоклавного виробництва. Саме структура робить газобетонні блоки VIABLOKK легкими та щільними. Так досягаються відмінні показники: звукоізоляції та низька теплопровідність. Використовуючи блоки, можна сміливо викреслити утеплення зі списку необхідних робіт. Блоки з газобетону показують відмінні протипожежні характеристики. Щільність газоблоків відповідає за паропроникність та морозостійкість. Паропроникність блоків допомагає стінам дихати, підтримуючи сприятливий мікроклімат всередині приміщень, незалежно від мети їх використання. А морозостійкість запобігає промерзанню будинків. Використовуючи перемички Аероблок – убезпечитесь від утворення містків холоду, це сприяє підвищенню терміну експлуатації будівлі та зменшенню витрат на опалення в холодний період.

Універсальні блоки та супутні товари можна придбати скориставшись ресурсами компанії на взаємовигідних умовах та за помірною ціною. Великий асортимент блоків із різними розмірами й щільністю, створюють можливість будувати нестандартні архітектурні об’єкти. Конкурентні цінові пропозиції розповсюджуються на весь перелік виробів: газоблоків, перегородок, стінових панелей, теплоізоляційних конструкцій та іншої продукції. Можливе ексклюзивне замовлення на виготовлення автоклавних газобетонних блоків за індивідуальними розмірами.