Будівництво – найактуальніша галузь у всі часи. Сучасне будівництво сповідує тренд на економність та екологічність. Так, щоб залишатися на лідируючих позиціях в сфері будівництва, дуже важливо відповідати критеріям і компанія VIABLOKK виготовляє відповідний будівельний матеріал з газобетону. 

Газобетоні блоки знайшли своє ефективне застосовування в будівництві мало- та багатоповерхівок, а доступна ціна блоків забезпечує економність будівництва. Ідеальним рішенням є використання в зведенні конструкцій різного призначення газоблоки. Завдяки їхнім характеристикам паропроникності, морозо- та вогнестійкості, ви будете впевнені в безпеці та довголітті будови. А питання екологічності забезпечують натуральні матеріали з яких виготовляються блоки: гіпс, вода, вапно, пісок, цемент, шлак та супутні присадки. Стіни викладені з газобетонних блоків VIABLOKK повністю відповідають стандартам якості, що перевіряються спеціальними технологічними лабораторіями у відповідності до вимог ГОСТів.

Газоблок компанії VIABLOKK розроблений з урахуванням суттєвої економії з урахуванням до ціни за штуку. Це проявляється у декількох аспектах. Відсутність потреби в додатковому вирівнюванні зведеної стіни забезпечується ідеальними геометричними формами блоків, які легко та зручно укладаються, так стіни виходять з чіткими, рівними лініями. Додатковим полегшенням в укладанні стін є наявність спеціальних карманів не бокових сторонах блоку, вони допомагають зручно тримати та переміщати блок в процесі укладки. І другий аспект – відсутня потреба в додатковому утепленні стін збудованих з газоблоків. Висока пористість матеріалу, герметично створеного в автоклаві, забезпечує міцність та малу теплопровідність. Також блоки отримали високі показники шумоізоляції, що дуже цінується на будівництвах мегаполісів, достатньо використовувати блоки без додаткових матеріалів для досягнення всіх цих ефектів. 

Газоблоки різні за розмірами, але ціна розраховується відповідно до щільності та мети використання. Спеціалісти компанії VIABLOKK із задоволенням проконсультують та допоможуть обрати блоки, інструмент, а також вид доставки враховуючи всі індивідуальні потреби. Вага блоків досить легка, що впливає на суттєве скорочення цін на доставку. Слід наголосити, що якість газобетону та екологічність матеріалів підтримують сприятливий мікроклімат у зведених конструкціях незалежно від розмірів будови. Комфортність використання в зведенні стін, перемичок, перетинок, арок та інших архітектурних складових з газобетонних блоків дозволяє створити все це навіть непрофесіоналам. Використовуючи елементарний інструмент при укладанні блоків можна створити шедевр. Компанія забезпечить будівельників повним спектром приладдя для роботи, клейовими сумішами та всіма різновидами блоків. Повний перелік продукції можна переглянути на сайті компанії, а спеціалісти допоможуть кваліфікованими консультаціями.

Ціна на газобетон формується відповідно до домовленості із замовниками, обсягами та часовими вимогами. Не важливо як далеко треба доставляти блоки, компанія гарантує цілісність та швидкість логістичного перевезення. Фахівці VIABLOKK здатні забезпечити створення навіть архітектурних об’єктів з нестандартними розмірами за індивідуальними замовленнями. Використовуючи технології та досвід ви отримаєте довговічну конструкцію із суттєвою економією.