Газобетонні блоки наразі загальновизнаний матеріал в будівельній галузі. Пориста текстура надає переваги перед більшістю звичних будматеріалів типу цегли, каменю. Газоблоки із Західної України ідеально вписуються в сучасні методи будівництва, де монолітні споруди «заповнюються» блоками, що надає легкості високим будівлям із збереженням найбільш потрібних характеристик:

• Чудова теплоізоляція створюється завдяки комірчастій організації блоків, що забезпечує стабільне утримання сталої кількості повітря в середині газоблока і, відповідно, збереження тепла всередині приміщення, не пропускаючи холод.

• Висока паропроникність газоблоків забезпечать достатню циркуляцію повітря для уникнення утворення плісняви та конденсату на стінових поверхнях. Ця функція утворює необхідний мікроклімат в приміщенні, тому газоблоки Львів є оптимальним будматеріалом житлових чи робочих просторів.

• Вагомою характеристикою газоблоків «ВІАБЛОКК» є екологічність складників, відповідно й самих блоків. Виготовлення газоблоків Тернопіль відбувається з високоякісного цементу, алюмінієвої пасти, перевіреної води та кварцового піску. Ці компоненти при поєднанні не виділяють токсичних чи інших шкідливих речовин, тому безпечні як для людей, так і довкілля.

• Важливою перевагою є вогнестійкість газоблоків. Сировина, що з неї виготовляють блоки VIABLOKK є не горючою, тому блоки ефективно витримують високу, деякі маркування до 12000 температуру. Окремий тип споруд ма особливі вимоги до температурних режимів будматеріалів, а газоблоки від Аероблок https://aeroblock.net.ua/ їх успішно задовольняють.

• Стійкість газоблоків до понижених температур теж виокремлюють, шляхом відсутності руйнування штучно виробленого блоку. Газоблоки Івано-Франківська витримують багаторазові цикли змін температурних режимів, зберігаючи зовнішні параметри й основні властивості.

• Зручною особливістю пористості матеріалу є висока звукоізоляція, що цінується в умовах мегаполісів, промзон та інших. Газоблоки маркуванням D300 та 400 представлені в достатній ширині блоку для блокування шуму і позбавлення забудовників у потребі додаткових засобів шумоізоляції.

Маркування газоблоків в Тернополі визначають призначення для будівельних робіт. Так, за ціною виробника блоки D300 та 400, використовуються: для укладання стінових блоків опорних або перегородкових, заощадження часу на фундаментних роботах, заповнення стінових поверхонь в монолітах та інших каркасних спорудах. Будівлі будь-якої складності по конфігурації зводяться в рази швидше при укладанні газоблоків ВІАБЛОКК із доставленням зі Львова, використовуючи спеціальні суміші полегшується виконання робіт та підсилюються ізоляційні властивості блоків. D500 газоблоки є зручними для будівництва перегородок, дизайнерських конструкцій інтер’єрів, декоративних тощо. Відвантаження газоблоків від виробника за Західну Україну відбувається гуртом чи вроздріб. Власне продуктивне та високотехнологічне виробництво дозволяє в стислі терміни виконати замовлення в Ужгород, Львів, Чернівці, Тернопіль великих обсягів.

Нас обирають завдяки офіційним гарантіям виробника, що підкріплюються суворим контролем якості кожного з етапів виготовлення газобетону від сировини до блоків.