Вимоги сучасної будівельної галузі до будматеріалів стабільно зростають. Успішні виробники створюють продукцію, що відповідає ефективним, раціональним, екологічним та економічним запитам. Чисельні схвальні відгуки забудовників та споживачів свідчать, що газобетон від Аероблок здатний задовольнити необхідні потреби.

Матеріал за своєю густиною нагадує деревину, але функціональність його суттєво переважає. Газобетонні блоки Львів характеризується хімічною та токсичною нейтральністю, негорючістю. У порівнянні з каменем, цеглою чи бетоном газоблок володіє вищим рівнем звукоізоляції та теплоефективності. А виробництво в декількох районах і можливість відвантаження високих обсягів блоків в Західну Україну знижує ціну на логістику, що не позначається на якості.

Щільний контроль кожного з етапів виготовлення газобетонну гарантує чудову якість, відповідно до ГОСТу. Гарантії виробника розповсюджується на весь спектр виробів Аероблоку, сертифіковані газоблоки можна замовити на https://aeroblock.net.ua/ або телефоном м. Львів +38 (098) 646-28-11, +38 (067) 440-46-39; м. Івано-Франківськ +38 (050) 25-22-555; м. Чернівці +38 (050) 25-22-555, скориставшись підказками менеджерів. Власне виробництво дозволяє отримати газоблоки за цінами без накруток.

Замовляючи блоки в Західній Україні важливо точно розрахувати потреби для будівництва. Враховуючи наступні характеристики можна суттєво заощадити й не купувати зайвого матеріалу:

• Звичайні параметри стін (висота, довжина й ширина);

• Параметри застосування арматури для фундаменту, віконних та дверних блоків, стелі чи міжповерхових ділянок;

• Стабільні габарити газобетонних блоків залежно від маркування (D300 чи 400, D500) та бажаних характеристик майбутнього приміщення.

Не залежно від обсягів замовлення гуртом чи вроздріб, доставлення газоблоків зі Львова чи Івано-Франківська виконується швидко. Легка вага блоків дозволяє відвантажувати великі замовлення. Легкість досягається пористою текстурою самого матеріалу, що виробляється з високоякісного цементу «Портланд», води, алюмінієвої пасти та інших домішок. Блоки досить міцні й переносять перевезення без ускладнень, зберігаючи свій першочерговий вигляд. Хоча не дивлячись на високу міцність виробів VIABLOKK, не варто залишати на тривалий термін конструкції без декорувальних робіт або інших оздоблювальних.

Плануючи застосування газоблоків Аероблок D500 для зовнішніх стін слід враховувати особливості щільності структур. Такі блоки здебільшого використовують для конструкцій, що не використовуються в зимовий період, або утеплюються із зовні плитами D100/150/200 чи мінватою. Також доцільно ними викладати перегородки міжкімнатні, застосовувати в службових неопалювальних приміщеннях.

Блоки D400, D300 газобетонні замовляють в Західній Україні по цінах від виробника для зведення стін всіх типів. Ці газоблоки можна додатково не утеплювати, але щодо нюансів варто проконсультуватись у фахівців Аероблоку. Укладання з дотриманням норм на клейові суміші VIABLOKK збільшить й до того тривалий термін експлуатації споруд з газоблоків. Відчути переваги цього матеріалу можна одразу з моменту укладання (легкий монтаж) й весь термін користування приміщеннями (парапровідність, тепло та шумоізоляція приміщення, сприятливість мікроклімату, стабільність структури й вогнетривкість). Будівництво з Аероблок дозволяє відчути всі переваги використання сучасних будматеріалів.