Блоки стінові VIABLOKK відрізняються точними формами й зручні в кладці. Служать для побудови зовнішніх опорних стін в будівництві будинків у два-три поверхи, а також для наповнення зовнішніх само опірних стін монолітно-каркасних приміщень будь-якої поверховості. Відповідають всім нормам і вимогам.

Це високоякісні вироби, які володіють винятковими показниками теплоізоляції. 

Придбати продукцію зі складів можна в компанії Аероблок у Львові або Івано-Франківську. При покупці клієнт отримує безкоштовне навантаження і зберігання товару, а також гнучку систему оплати та швидке доставлення на об'єкт. При цьому кваліфіковані консультанти дадуть відповідь на всі питання і нададуть рекомендації будь-якої складності. Крім того, на сайті https://aeroblock.net.ua/ завжди можна придбати супутні продукти за прийнятною вартістю і на кращих умовах співпраці.

 

Кращі стінові блоки в Україні

Особливість даних блоків VIABLOKK полягає в тому, що вони мають спеціальну структуру, що не тільки покращує монтаж, але і зменшує витрати клею, оскільки вертикальні шви можна не заповнювати. До того ж конструкції можна застосовувати для кладки стін різних типів, розмірів і конфігурацій, а їх ідеально рівна поверхня лише полегшує і прискорює процес кожного будівництва.

Ми рекомендуємо замовникам користуватися нашою продукцією, яка не має аналогів в Україні. До переваг стінових блоків aeroc можна віднести низьку теплопровідність і оптимальну товщину, що гарно зменшує капітальні витрати на зведення будівель. Також вироби легкі та щільні, і їх зручно і недорого транспортувати.

У пошуках будівельних матеріалів, які мають широкий спектр можливостей, розробляються інноваційні технології виробництва і використовуються сучасні підходи до вже популярних та відомих видів сировини.

 

Купити стінові блоки VIABLOKK 

Наша компанія пропонує якісні стінні блоки VIABLOKK, виготовлення яких проводиться на високоякісному обладнанні, і спеціально відбираються матеріали, тому пропонована нами продукція не викликає ніяких сумнівів і підтверджується сертифікатами відповідності.

 

Характеристики:

• довговічність і міцність;

• вигідність і гарна ціна;

• добрі якості щодо експлуатації;

• гарна екологічна чистота;

• висока економічна вигода;

• наявність різних видів будівельного монтажу.

 

Стінові будівельні блоки aeroc застосовують при зведенні котеджів і гаражів, а також для різноманітних загороджень. З них роблять перегородки в житло або між квартирами, що призводить до суттєвого збільшення загальної площі об'єкта. Сьогодні наша компанія пропонує споживачеві різні блоки стінові за незначною вартістю, що набагато нижче, ніж у конкурентів. Купити продукт можна у нас на ресурсі.

 

Які бувають види блоків VIABLOKK:

• бетонні й керамзитні;

• зі шлакоблоків і піно блоків;

• піскобетонні.

 

Стінові блоки з бетону можуть бути чотирнадцять метрів у висоту, що істотно прискорює процес кладки. При цьому для зведення будівель піде значно менше розчину, а зручний розмір виробів можна вибрати в нашому інтернет каталозі або зробити індивідуальне замовлення на сайті.

Наше підприємство пропонує купити стінові блоки VIABLOKK за найвигіднішими розцінками, які тільки можна знайти на ринку будівельних матеріалів в Україні. Ми продаємо виключно якісний товар від хороших брендів, і завжди пропонуємо максимально широкий вибір з різних категорій.

Чому ми кращі: досить давно працюємо на цьому сегменті ринку, безпосередньо працюємо з виробниками та пропонуємо зручне доставляння, ось чому з нами працювати завжди вигідно.