Газобетонний білий клей – суміш, що створена для найкращого з’єднувального ефекту при роботі з різними конструкціями з блоків газобетону. Стінові конструкції з газоблоків мають укладатися максимально суцільно для кращої теплоізоляції. Це дуже просто досягається, враховуючи геометричну структуру блоків, що укладаються щільно рівними гранями, чи системою пазо-гребіневою. А укладаючи блоки саме на клей білий від Aeroblock, утворюється найвищий рівень суцільності.

Купити білий газобетонний клей зі Львова практично і доступно, особливо якщо замовляти його разом з іншими продуктами VIABLOKK. Самовивіз або вантажне доставлення разом зі всім замовленням можливе за бажанням замовника. Клейова суміш – універсальний розчин для застосування зі всіма видами блоків, його також доцільно використовувати при роботі з теплоізоляційними панелями. Фахівці зазначають, що температура, на основу якої планується нанесення суміші, має становити не менше 0 0С. Максимально ж температура не має перевищує +30 0С.

Доставити клей за ціною виробника із Західного регіону та гарантіями, що придбаний товар цілком відповідає заявленим характеристикам, це обов’язок та престиж компанії. Оцінити переваги білого клею можна починаючи з герметичного пакування, аж до довготривалої експлуатації конструкції. Розраховуючи необхідну кількість замовленого фасованого клею треба пам’ятати, що нанесення його відбувається тонким шаром (2 мм). Цього достатньо для міцного тримання блоків та забезпечення герметичності. Економність в нанесенні та зменшення фінансових витрат позитивно впливають на репутацію й затребуваність продукту.

Клейова суміш виготовляється із високоякісного цементу з додаванням мінеральних домішок. Власне процентне співвідношення цементу, піску та домішок, а також висока однорідність дозволяють створювати тонкий шар максимально міцним та ефективним. Спеціалісти зазначають, що витрати суміші білого клею для роботи з блоками VIABLOKK

потрібно розраховувати на 20 кг/м3 на один куб кладки, не залежно від виду робіт зовнішніх чи внутрішніх. Такі витрати враховані при використанні інструментів від Aeroblock, як шпателі, ковші, каретки клейові. Ці інструменти суттєво прискорюють робочий процес, полегшуючи його.

Виготовлення клею з суміші виконується за інструкцією з п’ятнадцяти хвилинною витримкою, а використати готовий розчин необхідно впродовж 2 годин. Висока здатність до водоутримання – 95% дозволяє ще протягом трьох хвилин після укладання скоригувати кладку газоблоків. Кладка виходить рівною, тонкою та максимально екологічною. Водночас властивості газоблоків морозостійкі, шумоізоляційні ще більше посилюються.

Купити білу клейову суміш з доставленням зі Львова – це можливість поєднати збережений час на вибір якісного продукту з довготривалою ефективністю експлуатації. При цьому працювати з цим еластичним розчином легко навіть для новачків в будівництві.