Газобетон VIABLOKK - це бетон, у якого пори заповнені повітрям, і розподілені по всьому об'єму. Головні матеріали, які застосовуються на виробництві, це цемент і пісок. Також в складі є вапно, промислові відходи та гіпс.

З газоблоками VIABLOKK дуже легко працювати: їх можна пиляти й стругати звичайними сталевими інструментами. При цьому з часом він не втрачає своїх позитивних якостей, і стає ще твердіше і міцніше. Співпрацюючи з компанією АероБлок в Чернівцях безпосередньо, клієнт отримує кращу ціну і якість, бо підприємство пропонує відмінний матеріал в Чернівецькій області.

Характеристики плит VIABLOKK:

точні форми;

негорючість;

низька радіоактивність;

високі екологічні показники;

відносно невелика вага;

практичність та зручність;

вологостійкість і морозостійкість.

Газобетон — це штучний камінь, до досягнень якого можна віднести: поліпшення мікроклімату і швів між блоками, економію, а також простоту в усьому.

У підрозділі газоблоків VIABLOKK міститься безліч позицій, завдяки чому покупець зможе вибрати оптимальний варіант для себе. На сайті компанії представляється широкий вибір продукції, Однак перш ніж купувати газобетон, потрібно вивчити його характеристики та відгуки. А для того, щоб купити газоблоки на самих прийнятних умовах співпраці, слід вивчити всі пропозиції нашої фірми на сайті https://aeroblock.net.ua/, порівняти ціни й вивчити всі пропозиції від Аероблок, а також вибрати зручний спосіб оплати та доставлення. Вся інформація, ціни та інші показники доступні на сторінці товару.

Компанія АероБлок

Підприємство займається постачанням імпортного товару VIABLOKK на взаємовигідних умовах співпраці. На ринку працює давно, і кожен рік наповнює склади унікальними й економічно вигідними, а також цікавими для клієнта, продуктами.

Аероблок — це офіційний імпортер продукції VIABLOKK в Україні. Пропонує клієнтам велику кількість товарних одиниць за доступною вартістю, які рахуються універсальними на сьогодні, і являються дуже популярними. 

Наші сильні сторони:

якість і великий вибір;

співпраця з провідними виробниками;

індивідуальний підхід до кожного замовника;

гнучка цінова політика.

Дані вироби вже широко надаються на українському ринку, і це зовсім не дивно, адже вони показали себе як надійного й економічного помічника в певній галузі. До того ж всі вироби аерок мають попит у всіх містах країни.