В спеціальному розділі нашого будівельного сайту міститься інформація про газобетон VIABLOKK та газоблоки. Цей конструктивний матеріал використовується широко у приватному будівництві та для зведення багатоповерхівок з монолітним каркасом. Блоки з газобетону відповідають усім необхідним нормам та вимогам, що забезпечує в майбутньому комфортне проживання і здоровий мікроклімат всередині помешкання.

Якісні блоки, ціна на які вказується в таблиці у нас на порталі, мають малу вагу та сприяють скороченню тепловтрат приміщення. При цьому розміри виробів обираються відповідно до стандартів теплової ізоляції, а розцінки на продукцію напряму залежать від її характеристик.

Вироби з газобетону використовуються:

  • для зведення протипожежних стін;
  • для підвищення їх вогнестійкості;
  • для теплоізоляції та захисту.

Найкращі пропозиції VIABLOKK

Обираючи для будування зовнішніх стін газоблоки VIABLOKK , вам не буде потрібне додаткове опалення, бо рівень теплоізоляції відповідає всім вимогам енегроефективності, а зовнішня поверхня конструкцій повітронепроникна завдяки замкнутим порам, що значною мірою скорочує витрати енергії та грошових коштів на опаленні. До того ж, такий матеріал можна використовувати в будь-яких кліматичних зонах України.

Купити газоблок у Львові найкраще у нашій компанії. Ми пропонуємо взаємовигідні умови довготривалої співпраці, високу якість товару та доступні на нього розцінки, гарний рівень сервісу, вигідну систему оплати замовлення та швидку його доставку на об’єкт. До переваг виробів можна віднести їх легку обробку, екологічність, оптимальну звукоізоляцію та енегрозбереження. Всі деталі можна дізнатися у нас на сервісі чи задзвонити за телефонами, вказаними нижче.

Властивості газобетонних блоків:

  • низька вартість та добра теплоізоляція;
  • зручність в роботі та простий монтаж;
  • оптимальна паропроникність та мала вага;
  • вогнестійкість та екологічна безпека для здоров’я.

Характеристики газоблоків у Львові

Як відомо, ще на етапі проектних робіт необхідно замислитися про стіновий матеріал. Одним із самих сучасних та розповсюджених на даному сегменті ринку рахується газобетонний блок Аерок, який за своєю структурою нагадує пористу бетонну губку, а весь його об’єм складається з комірок.

Знаючи характеристики газоблоків у Львові, можна легко обрати конструкцію з оптимальними для себе параметрами, що підійдуть для будівництва стін, підвалів чи інших приміщень. Крім того, газобетон використовується для зведення будинків та котеджів, лазень та інших споруд. Як правило, сировиною для виготовлення VIABLOKK блоків, служить кварцовий пісок, вапно та цемент, а також вода і алюмінієва пудра.

Всі компоненти перемішують в певному співвідношенні і спінюються, завдяки чому утворюється пориста структура. Суміш збільшується в кількості і схоплюється, а потім її виймають з форми і роблять заготовки, які відправляються в автоклав для обробки парою при високому тиску чи висушують класичним способом.

Кладка стін з газоблоків VIABLOKK відбувається швидше, ніж з цегли, а сам матеріал має ряд переваг над аналогічними будівельними елементами, таких як хороша морозостійкість та відсутність усадки будівлі. Також з цих конструкцій можна виконувати арки, каміни чи колони, та інші архітектурні рішення будь-якої складності.