Темпи сучасного будівництва та активний життєвий ритм зобов’язують забудовників використовувати засоби, що спрощують та прискорюють процес без втрати якості. Плити перекриття виробництва VIABLOKK успішно виконують означене завдання.

Компанія Аероблок створює комфортну можливість для клієнтів скористатись послугами доставлення плит перекриття зі Львова, Чернівців, Тернополя, Івано-Франківська. Такі пропозиції супроводжуються помірними цінами та додатковими бонусами. Плити VIABLOKK виконані з газобетону паралелепіпедної форми, оздоблені пазами, що в основному застосовуються в опорних й інших конструкціях.

Користуючись з використання ніздрюватості автоклавного газобетону у структурі плит, повністю зберігаються властивості: теплоізоляційні, вогнестійкі, шумоізоляційні, морозостійкі. Навіть сталеве армування, яке є основою плити, не зменшує тривалості морозостійкості у 100 циклів. А от міцність (класу С 2,5) та здатність витривалості (опорна) в 5 кПа, аж покращуються.

Купити плити для покриття й перекриття з доставленням із Західного регіону пропонуємо щільністю в 500 кг/м3. Вага самих плит VIABLOKK різниться від 240 кг до 670 кг залежно від обраної довжини. Опорна спроможність залишається стабільною попри можливі варіації з довжиною плит покриття та перекриття, гарантією цього показника є виконання контрольних досліджень в лабораторії виробника.

Плити перекриття та покриття, доставлені компанією Аероблок з Тернополя чи Івано-Франківська, спеціально створені для рівноцінного розподілу ваги на опорні елементи конструкції. Сталева, з антикорозійним нанесенням, арматура дозволяє збільшити жорсткість каркасу відповідно проєктного розрахованого навантаження. Разом з тим правильно підібрана довжина плит перекриття зменшить навантаження на опорні частини стінової конструкції.

Газобетонна складова гарантує впевненість у повній пожежостійкості за умови, що вся стіна і, відповідно, конструкція зведена із газобетонних блоків з дотриманням інструкцій. Варто зазначити, що теплоізоляційні характеристики стануть особливо у пригоді при встановленні плит перекриття над неопалювальними проїздами, підвалами, іншими типами приміщень.

Замовити оформлення заявки на доставлення плит перекриття VIABLOKK в Західному регіоні, отримати додаткову консультацію чи допомогу іншого вигляду зручно сконтактувавшись з менеджерами Аероблок. Фахівці обов’язково донесуть необхідність спорудження обв’язувального поясу, армування стрижнем та систему замонолічування плити бетоном. Для отримання якісного кінцевого результату необхідно дотримуватись чіткої інструкції починаючи від опущення плити на місце м’якими стропами до остаточної фіксації. А також ознайомлять з принципом робіт для упередження можливих утворень обвалів, розколів та тріщин.

Тісна співпраця з командою Аероблок допоможе облаштувати будівельний майданчик необхідними матеріалами включно з доставленням та розвантажувальними роботами, та гарантувати довготривалу експлуатацію створеної конструкції.