Застосування керамічної черепиці протягом років будівництва давно визнане у багатьох країнах. Найбільше цінується її довговічна краса, що робить вашу конструкцію більш вишуканою та елегантною. Черепиця є традиційним покрівельним матеріалом для багатьох країн.

Ціна на черепицю керамічну зі Львова включає в себе не тільки технологічні нюанси виготовлення, а і екологічність виробу. Високоякісна глина в поєднанні з якісними пластифікаторами зумовлюють міцність продукту. Здавалося би, що процес виготовлення простий, але у всьому важливо дотримуватись процедури. Адже очищення матеріалів та обпалювання з наступним просушуванням не менш важливі, й також залежать від якості першочергової сировини.  

Переваги керамочерепиці не закінчуються на довготривалості експлуатування, хоча термін до 100 років – вражає. Вагомою є її естетичність – черепиця зберігає свій вигляд та якості, особливий колорит та різноманітність кольорів й форм дозволяють підтримувати стилістику споруди чи ансамблю в цілому, одночасно підкреслюючи неповторність кожної з них. В сучасному виконанні ми можемо спостерігати імітацію під черепицю з різних матеріалів, але попит на оригінальну керамічну черепицю все ж не зменшується.  

Ціна на черепицю керамічну всіх модифікацій з доставленням з Івано-Франківську залишаться доступною. Консультанти, зв’язатись з якими можна за посиланням https://aeroblock.net.ua/, допоможуть розібратись та підрахувати кількість необхідну для замовлення представлених видів черепиці керамічної: «Бобрівки», підкінькової та конькової. Їх призначення чітко визначене в  покрівельних роботах, так конькова черепиця монтується на найвищій коньковій частині покрівлі і виконує захисну функцію. Компанія реалізує її з такими розмірами: 160 мм ширина та 360 мм довжина. 

Морозостійка підкінькова черепиця керамічна викладається в най ближньому ряді під коньком. Замовляючи підкінькову черепицю треба враховувати її розміри 260*180 мм та розхід (6 штук на 1 м п.). Натуральний колір черепиці буде зберігатися практично весь час експлуатації, але кожна партія може варіюватися в тонах кольорів, тому спеціалісти радять вираховувати необхідну кількість та замовляти її з одної партії.

Керамічна черепиця Бобрівка реалізується за заводською ціною за м2 купити з доставкою з Західного регіону. На 1 м2 черепиці Бобрівки необхідно придбати приблизно 36 штук, яку варто запросити укладати професіоналів. Завдяки структурним особливостям черепицю укладають досить швидко і цей процес можливий навіть в холодний період року. Керамічна черепиця дуже зручна в експлуатації, вона легко замінюється локально, а також цілі плитки можна укладати повторно.

Натуральна черепиця – вогнетривка, відповідає класу матеріалів негорючих. Зручно забезпечена вентиляційна система, яка дозволяє через особливі рельєфні вигини матеріалу (хвильки та замки) провітрювання. При укладанні даху іншими покрівельними матеріалами необхідно додатково дбати про аерацію повітря. Керамічна черепиця не здатна до накопичення електрики. Вирізняється з поміж матеріалів низькою теплопровідністю, що сприяє накопиченню тепла в холодний час та утримання прохолоди в жарку погоду. В дощову погоду в приміщенні накритому натуральною черепицею приємно перебувати, вона приглушує шум та не боїться поривчастого вітру. 

Замовляйте натуральну керамічну черепицю для створення особливого шарму, душевності та елегантності оселі.