Газоблоки VIABLOKK, ціна на які вказується в спеціальній таблиці на нашому порталі,  мають велику кількість переваг над іншими будівельними матеріалами. Вони прості в монтажі, і мають чіткі форми і практичні розміри, не пропускають холод і відрізняються пористою структурою, що значно спрощує процес будівництва. До того ж, дані вироби легко обробляються та архітектурно виразні.

При правильному проведенні будівельних робіт за допомогою газоблоків VIABLOKK, стіни будівлі будуть міцними і не стануть тріщати при наявності негативного на них впливу ззовні.

Основні характеристики

Екологічні переваги: VIABLOKK газоблок — це штучний камінь, який заповнений повітрям і має пори. Володіє низкою щільністю та стабільними фізико-механічними властивостями. При цьому теплоізоляційні можливості газоблоків VIABLOKK, розміри яких відповідають всім заданим стандартам, залежать від щільності матеріалу.

Завдяки структурі газоблок VIABLOKK, ціна на який у нашій компанії буде доступною кожному, добре поглинає звук, тому будинкам з газобетону, як правило, не потрібно встановлювати додаткові засоби для поліпшення звукоізоляції.

Вироби, які ми пропонуємо, відносяться до пожежобезпечних матеріалів: вони не горять, не виділяють токсинів та перешкоджають поширенню вогню в разі виникнення пожежі, тому такі будівельні елементи задовільнять вимоги будь-якого споживача.

Міцність газобетоних блоків дає можливість створювати будівлі в декілька поверхів традиційним способом та застосовувати їх для несучих та самонесучих стін у будівництві. Окрім того, такі будинки, при умові дотримання технологій, можуть простояти навіть 100 років.

Економічні плюси: вартість стіни, виконаної з газоблоків VIABLOKK, в рази буде меншою від цегляної кладки, а швидкість зведення будівель значно вищою, ніж у варіанті застосування цегли, тому і послуги майстрів обійдуться власникам також набагато дешевше.

Блоки VIABLOKK -це:

  • оптимальна щільність у сухому стані, вага та об’єм;
  • гарантована міцність;
  • необхідна морозостійкість та теплопровідність.

Купити газоблок у Львові краще всього у нашій компанії. Ми гарантуємо повноцінний контроль якості та відповідність стандартним вимогам та нормативним документам, а також підтверджуємо технічну компетентність виробів.

Кілька слів про нас

ТОВ Аероблок вже не перший рік пропонує покупцям високоякісні газобетонні блоки по доступних розцінках. Нам довіряють клієнти, завдяки чому нашу компанію вибирають не тільки забудовники, але і приватні особи. На всі вироби ми надаємо сертифікати якості, що гарантує їх тривалість та довговічність.

Таку продукцію можна використовувати в будь-яких кліматичних зонах, бо вона відмінно переносить різні цикли заморожування та відтавання чи перепади температури. Безумовно, все це надає газобетону VIABLOKK максимальну кількість переваг над загальноприйнятими стіновими матеріалами.

Що ми можемо запропонувати замовникам:

  • різноманітний асортимент якісного товару;
  • швидку доставку по Львову та області;
  • зручну для клієнтів схему оплати замовлення;
  • доступні розцінки;
  • привабливу систему знижок.

Головним принципом нашої компанії рахується створення довготривалих та взаємовигідних відносин з покупцями, шляхом надання їм повного комплексу послуг. Також ми гарантуємо оптимальні умови постачання і, в разі потреби, висококваліфіковану консультацію фахівців. До того ж, ніколи не порушуємо домовленостей, і відповідаємо за кожну угоду своїм добрим ім’ям та гарною багаторічною репутацією.