Газоблок є один з видів легкого пінистого бетону, що призначається для виробництва стін і перегородок. Основа матеріалу - пісок і бетон зі спеціальними домішками. Завдяки високим технологіям виробництва і сучасним добавкам, газобетонні блоки віаблокк мають гарну міцність і відмінні теплоізоляційні властивості. 

Це універсальний продукт з високими експлуатаційними характеристиками, з якого можна побудувати будинок або стіну, перегородку й огорожу. Має легку вагу, тому зручний в роботі та транспортуванні. При цьому структура швидко піддається будь-якому типу обробки. 

Кладка має високі теплоізоляційні властивості. З газобетону не тільки зводять стіни, але і роблять утеплення готових конструкцій. І саме такі рішення сприяють економії на утепленні будинку. До переваг таких плит можна віднести точні форми та різноманітність розмірів.

Крім цього, газосилікатні блоки, ціни на які можна подивитися в спеціальному розділі сайту, вогнетривкі, і при нагріванні не виділяють шкідливих речовин, а також не піддаються горінню і плавлення. Забезпечують природну циркуляцію повітря, мають гарну звукоізоляцію і відрізняються гарною біологічною стійкістю, необхідною морозостійкістю і швидкістю будівельних робіт. Купити газоблоки можно на ресурсі на кращих умовах співпраці. 

Досталення газоблоків у Львів, Червоноград та Івано-Франківськ

Важливим питанням при покупці газобетону є його постачання на будівельний майданчик. Компанія Аероблок із задоволенням допоможе організувати транспортування замовлення відповідним транспортним засобом. Спеціаліст фірми допоможе вибрати оптимальний варіант, який підійде за всіма критеріями клієнта. Вартість достачання залежить від відстані від заводу до об'єкта вивантаження, і прораховується індивідуально. При цьому коштом підбору попутних вантажів є можливість знизити вартість доставлення газоблоків. До того ж за статистикою транспортування газобетонних плит фурами є найбільш дешевим варіантом.

Компанія Аероблок займається доставленням газобетону різного розміру та ціни за допомогою спецтранспорту. Крім того, транспортування газобетонних блоків проводяться в спеціальних піддонах, а самі блоки загортаються в термоусадку плівку. І все це робиться для того, щоб тендітні плити не отримали ушкоджень в процесі постачання. Оплата відбувається за домовленістю, і ми розглядаємо різні варіанти проплати, залежно від домовленості з клієнтом. Розрахунок вартості доставлення газоблоків попередньо обмовляється з менеджером телефоном, який завжди радий співпраці.

Як купити газоблок з гарантією

Продаж і доставлення на об'єкт будівництва пропонується за найкращою ціною в Аероблок. Як відомо, будівництво — це відповідальна сфера, і тут важлива якість будівельних процесів і матеріалів. В асортименті каталогу надається газаблок з гарантією і доставленням по Україні, і для цього всього лише потрібно зайти на сайт і вказати необхідну кількість товару, і потім зробити будь-яке замовлення, що опрацьовується оперативно, а ціни будуть адекватними й прийнятними.