Перегородні блоки VIABLOKK — це газобетонні вироби, які мають гладкі форми і точні розміри. До переваг можна віднести невелику вагу та низьку теплопровідність, необхідну гігроскопічність і міцність, хорошу звукоізоляцію, негорючість та екологічність, а також простоту виконання всіх робіт і вигідну ціну.

Блоки будівельні aeroc, які ми пропонуємо придбати у нас на сервісі, розроблені для кладки міжкімнатних дверей та перегородних стін. Вироби мають гарантію три роки. Також існує можливість обговорення партнерських цін. Товар відповідає певному класу і має необхідні показники морозостійкості та допустиму вагу. До того ж, перестіночні блоки аерок досить рівні та мають сертифікат відповідності, який повністю відповідає державним стандартам.

Перегородкові блоки VIABLOKK дуже практичні та зручні в використанні, що дозволяє споруджувати довговічні та надійні споруди без дефектів і нерівностей. Застосовуються під час будівництва стін в приміщеннях різним рівнем вологості. Іноді їх використовують для опорних конструкцій.
Завдяки оптимальним розмірам скорочується процес кладки в порівнянні з іншими будівельними матеріалами. Кінцева вартість товару залежить від доставки та інших показників. Наші кваліфіковані консультанти дадуть всю інформацію стосовно ціни та умов поставки замовлення.

Як правило, блоки перегородні аерок призначені для будівництва стін в середині приміщення. Вони є добре відшліфованими і можуть продаватися в комплекті з мінеральним клеєм, що дає можливість економити на розчині для кладки і виключає можливість промерзання і утворення містків холоду.

Тонкі газоблоки VIABLOKK — це чудовий матеріал для зведення внутрішніх перегородок в котеджах з газобетону чи інших матеріалів. Для будівництва внутрішніх стін і перегородок з газоблоків можна використовувати тонкі перегородкові елементи.

Етапи укладання перегородок з газоблоків:

• позначення на носійній стіні, де буде розташована перегородка;
• укладка в стіну;
• нижній ряд газоблоків кладеться на цементний розчин;
• надалі укладку здійснюють на тонкошаровий розчин.

Найпоширеніші матеріали, що використовуються для міжкімнатних перегородок: цегла червона, газоблоки і гіпсокартон. Якщо у квартирі вільне планування або проводиться перепланування, необхідно зводити стіни. Це є початковий та дуже важливий етап при ремонті житла. Будувати міжкімнатні перегородки часто доводиться при ремонті, адже часом завдяки цьому можна помітно поліпшити ергономіку квартири.

Компанія ТзОВ «Аероблок» займається реалізацією перегородних блоків вже впродовж довгого часу. За роки роботи наші працівники виконували завдання різної складності для юридичних та фізичних осіб. На сьогодні дуже рідко сучасний ремонт може обійтися без зведення нових перегородок та стін. До того ж, це характерно не тільки для панельних квартир, але й для каркасно-блочних будівель.

Перенесення стін в панельних квартирах найчастіше пояснюється тим, що з туалету та ванної роблять одне приміщення. Також багато хто прагне зробити вхід на кухню із залу, тим самим, вигравши площу, яка займає, до прикладу, вузький коридорчик перед туалетом та душем.

Багаторічний досвід роботи нашої компанії показує, що головна умова після придбання якісних перегородкових блоків — це правильний їх монтаж та звукоізоляція. Всі наші замовники, які мали можливість в цьому переконатися, особисто з нами повністю погоджуються. Стіни, виконані з наших блоків, в деяких місцях можуть закріплятися за допомогою арматури чи тинькуватися з обох сторін.