Піноблоки VIABLOKK - це штучний матеріал зі зручними габаритними розмірами та унікальними характеристиками. Процес виготовлення цього будівельного матеріалу відрізняється від створення інших блоків, ніздрювата структура піноблоків утворюється при перемішуванні піни з бетоном. Піна виготовляється заздалегідь і рівномірно розподіляється під тиском у суміші в формі. Власне формування блоків можливе двома шляхами: нарізки готових виробів визначених розмірів, а іншим варіантом отримання піноблоків необхідного розміру є заливання у форми відповідних розмірів.

Піноблоки з розмірами 20х30х60 ціна яких цілком доступна та економна, ефективно застосовують для мурування стін та міжкімнатних перегородок. Монтажні роботи виконуються досить легко, це забезпечує пориста структура матеріалу. А щільність структури визначає фактичне місце використання блоку. Визначившись з метою будівництва, звертайтесь до наших менеджерів VIABLOKK. Допомога та визначеність в нюансах застосування блоків, швидке оформлення замовлення за складу в Івано-Франківську, та інші консультації часом дуже необхідні від компетентних спеціалістів.

Піноблоки VIABLOKK характеризуються низьким коефіцієнтом усадки та високою стійкістю до перепаду температурних коливань. Вони не вбирають вологу та не віддають тепло. Стінові конструкції збудовані з використанням піноблоків VIABLOKK здатні підтримувати здоровий мікроклімат в приміщеннях. Також високо цінуються властивості блоків до пожежостійкості, що досягається виготовленням блоків з негорючих матеріалів. Сировина проходить контроль перед початком виготовлення продукції, так і вже готова продукція проходить відповідне тестування в лабораторіях по контролю якості.

Теплопровідність піноблоку досить низька, тому конструкції з цього матеріалу немає потреби додатково утеплювати. Сам процес виготовлення піноблоків спрямований на створення великої кількості рівномірно розподілених порожнин, що і підвищує здатність стабільно утримувати тепло. У зимовий період під час включення опалення блоки зберігають накопичене тепло на зразок термоса. Енергоефективність таких конструкцій набагато вище у порівнянні з будівлями з інших матеріалів. Менеджери VIABLOKK додатково проконсультують з приводу розрахунків, витратних матеріалів, замовлення та відвантаження з Івано-Франківська.

Піноблок VIABLOKK за економною ціною у порівнянні з високою якістю продукції можна придбати самовивозом, або доставленням по Україні. Блоки за своїми екологічними характеристиками подібні до виробів з дерева, але витриваліші та протистоять можливому враженню грибками й пліснявою. Звукоізоляційні властивості піноблоку знаходять застосування в будівництвах офісів та житлових будинків. Стіни з піноплит не потребують застосування додаткового звукоізоляційного матеріалу.

Піноблоки VIABLOKK з доставленням з Івано-Франківська зручні для процесу будівництва своїми габаритами. Використовуючи блоки для зведення різноманітних конструкцій підрядники економлять час – укладання досить великих за розмірами будівельних матеріалів 20х30х60 значно скорочує час роботи. Економічність використання блоків не обмежується часом укладання та меншою кількістю власне робіт, зменшується потреба у додатковому вирівнюванні стін при оздоблювальних роботах.

Купити піноблоки від виробника – це гарантія отримання якісної продукції за досить невеликі кошти, швидке оформлення та акуратне доставлення замовлення. В Івано-Франківську можна разом з піноблоком необхідних розмірів придбати всі необхідні супутні товари: клейову суміш для укладальних робіт та необхідний інструмент. Спеціалісти VIABLOKK неодмінно нададуть консультативну допомогу щодо піноблоків та супутньої продукції. Багаторічний досвід працівників, якісне обладнання та екологічна продукція сприятимуть довголіттю будь-яких конструкцій. Будуйте з VIABLOKK!