Блоки VIABLOKK — це газобетонні вироби, які представляються у формі прямокутного паралепіпеда. Їх точна геометрія втілюється у виробництві, до того ж, вони мають гладку торцеву поверхню. Великий вибір розмірів дає можливість виконувати монтаж перегородкових стін максимально швидко та якісно. Плюси: абсолютна екологічність, тривалий термін експлуатації, низька вартість. За характеристиками блоки не мають аналогів, відрізняються простою установкою, стійкі до агресивного середовища та ультрафіолетових променів і мають хороші показники міцності.

Вироби використовуються для будівництва несучих стін та перегородок в приміщеннях з високою чи допустимою вологістю. Блоки ефективні та мають високі показники тепло-та звукоізоляції, тому часто застосовуються призведенні міжквартирних стін. Також якісна продукція VIABLOKK підходить для ізоляції об’єктів, де потрібна підвищена вогнестійкість — трубопроводів, ліфтових і кабельних шахт. Стіни на основі перегородочних блоків даної марки піддаються одразу облицюванню та шпаклівці, що значно економить час будівельної бригади.

Переваги:

  • невеликі габарити;
  • низька теплопровідність;
  • гігроскопічність та міцність;
  • хороша звукоізоляція;
  • негорючість та екологічність.
  • простий монтаж;
  • практичність та зручність у використанні;
  • надійність та відсутність дефектів;
  • вигідна ціна.

Екологічність продукції забезпечують матеріали, з яких виробляються блоки, тому дані будівельні матеріали не виділяють і не містять шкідливих компонентів, що можуть нашкодити людині та навколишньому середовищу. Ціна продукції визначається її розмірами. Перегородні блоки VIABLOKK мають певні параметри висоти, товщини та довжини.

Кілька слів про компанію

Наша компанія реалізує перегородочні блоки VIABLOKK у Львові та області. Гарантує відмінну якість виробів, прийнятні ціни, оперативність та доставку на об’єкт. Телефонуйте та приходьте, завжди будемо раді вам.

Ми допомагаємо великим компаніям, що займаються будівництвом, та приватним забудовникам підібрати матеріали та вчасно доставити їх на майданчик, що дає можливість заощадити покупцям час та гроші.

За роки роботи на ринку , з якою ми успішно впоралися, ми зуміли домогтися репутації гарного продавця. Крім того, ми пропонуємо знижки на товар та кваліфіковані консультації, а також якісне обслуговування, порядність та виконання взятих на себе зобов’язань. Наша компанія заслужила довіру клієнтів і налагодила відносини з великою кількістю різних підприємств і організацій, які працюють в суміжних галузях промисловості.

Ми зацікавлені в кожному з вас, тому прагнемо створити максимально зручні умови співпраці та знаходимо оптимальні рішення в будь-якій ситуації. Умови поставки вигідні для замовників, поскільки ми добре підходимо до виконання всіх послуг. Працюємо над кожним об’єктом, а придбані у нас вироби ніколи не викликають нарікань, оскільки відповідають найвищим стандартам, тому користуються великим попитом.

Оперативно приймаємо до уваги побажання покупців, і раді запропонувати якісні будівельні матеріали за оптимальними розцінками. Працюючи з нами, ви завжди можете бути впевнені в надійності продукції та своєчасному виконанні будь-яких замовлень. До того ж, ми гарно дбаємо про своїх клієнтів.