Теплопровідність будь-якого будівельного матеріалу вимірюється в Ваттові на метр на градус Цельсія. Вона показує, наскільки добре чи погано будівельний матеріал пропускає тепло при товщині шару в один метр. Чим більше щілинних порожнеч і отворів у виробі, тим нижче теплопровідність. Лідером по теплоізоляційним показникам серед блокових матеріалів вважається газобетон VIABLOKK, який є одним з найтепліших конструкцій. Його не потрібно додатково утеплювати, навіть якщо ви живете в самій холодній частині України.

Отже, найпопулярніший виробник в нашій країні — це VIABLOKK. На другому місці по потрібності знаходиться бренд Стоунлайн і газобетон ХСМ. Теплопровідність продукції від різних виробників приблизно однакова, оскільки використовується одна і та ж технологія виготовлення. При цьому теплопровідність будь-якого матеріалу залежить від щільності та пористості, а не від виробника.

Газобетон VIABLOKK на сайті https://aeroblock.net.ua/

Компанія АероБлок пропонує покупцям, в умовах подорожчання будівельних матеріалів, раціональним чином використовувати інноваційні продукти, які надаються на ресурсі. Раціональність — це економія при будівництві та експлуатації будинків коштом застосування матеріалів VIABLOKK з високими теплоізоляційними властивостями. При цьому наші технічні рішення принципово відрізняються від альтернативних пропозицій конкурентів.

Теплоізоляційні плити Віаблокк утеплюють цегляні стіни, великоформатну кераміку, керамзитобетонні блоки та інше. А ще вони підходять для модернізації фасадів побудованого будинку і застосовуються при реконструкції приміщень.

Ми пропонуємо варіанти, однорідні за складом і суперефективні при експлуатації. У будь-якому випадку, найбільш актуальним варіантом з точки зору співвідношення витрат на будівництво будинку й економії на його обігріві є застосування блоків Віаблокк з оптимальною щільністю і шириною.

Теплоізоляція від VIABLOKK

Зовнішні стіни з плит VIABLOKK задовольнять вимоги національних будівельних стандартів по теплоізоляції, і забезпечать високий опір теплопередачі. Безсумнівно, якщо порівнювати панелі VIABLOKK з іншими теплоізоляційними матеріалами, то основною перевагою застосування продукції Віаблокк є її довговічність і абсолютна пожежна безпека, а також високі екологічні показники та тривалий термін служби. При цьому характеристики товару не змінюються протягом всього часу експлуатації, що істотно скорочує витрати господареві будинку. При цьому власники стін від даного бренду додатковим чином економлять ще й на будівельних роботах, бо цей продукт вважається не тільки альтернативним, а й економічно вигідним.

До додаткових переваг перед традиційними утеплювачами з пінополістиролу або мінераловатної плити, можна віднести високі екологічні показники, необхідну марку морозостійкості, довговічність і міцність, а також оптимальна усадка матеріалу, що є набагато нижче альтернативних утеплювачів. Саме цим і забезпечується довгострокова цілісність фасаду будівлі. Крім того, вартість блоків Віаблокк завжди менше, ніж розцінки якісних мінплит з однаковим термічним опором.

Звичайно, якщо порівнювати плити VIABLOKK з іншими матеріалами, такими як пінопласт або плити з мінеральної вати, то, природно, вони будуть відрізнятися за щільністю і коефіцієнтом теплопровідності. А також коефіцієнтом паропроникності й стабільностями розмірів, міцністю та потрібною температурою для експлуатації, вогнестійкістю й термінами експлуатації, заміною утеплювача і безпекою, і іншим.

Переваги газобетону VIABLOKK:

• екологічна чистота;

• довговічність і хороша усадка;

• морозостійкість і безпека;

• висока якість і опірність;

• відмінна звукоізоляція.

Такі плити стійкі до дії агресивного середовища і не реагують на ультрафіолет. Вони дуже міцні та довговічні. Тому можна зробити висновок про доцільність їх застосування.

Наша компанія задовольнить абсолютно всі вимоги до будівництва. Асортимент товарів, який можна знайти в великому онлайн каталозі, досить великий. Головним чином підприємство спеціалізується на продукції VIABLOKK, і ознайомитися з нею можна, переглянувши спеціальний розділ сайту.