Для будівництва будинку використовують різні матеріали, однак найбільш популярним в наші дні заведено вважати газобетон aeroc, сполучною ланкою якого є бетон.

Цей матеріал відноситься до полегшених ніздрюватих бетонів. Склад його базується на цементі, воді й різних наповнювачах і добавках. Існує два методи виготовлення газоблоків, а саме, автоклавний і не автоклавний.

У першому варіанті блоки сушать під дією гарячої пари в місткостях, які працюють в умовах підвищеного тиску і високої температури. У другому випадку затвердіння блоків відбувається при звичайних атмосферних умовах і не вимагає додаткового обладнання, однак час висихання значним чином збільшується.

Газобетон VIABLOKK є товаром вищої якості. Відрізняється порівняно легкою вагою і хорошим коефіцієнтом довговічності. Важливим параметром також вважається точність дотримання розмірів і високі показники зручності при будівництві будинків з даного матеріалу.

VIABLOKK газобетон в Україні

Газобетон VIABLOKK призначається для зведення стін в малоповерховому будівництві та використовується в якості матеріалу для заповнення відсіків монолітно-каркасного будівництва. У цьому випадку обмеження поверховості немає. 

Завдяки вазі та міцності, а також простій кладці, істотно знижується вартість виконуваних робіт і втрачається потреба в придбанні додаткових матеріалів на утеплення конструкцій.

Товар має безсумнівні переваги перед іншими будматеріалами: він не горить, має відмінну звукоізоляцію, стійкий до перепадів температур і вбирає і віддає вологу, а також не дає усадки. До того ж його можна свердлити елементарно навіть звичайним ручним дрилем.

Газобетон VIABLOKK на сьогодні став №1 в Україні серед подібних блоків. Виробництво полягає в перемішуванні  вапна,піску,цементу, алюмінієвої пудри з їх подальшою спецобробкою. При цьому важливо, що сам процес виготовлення газобетонних блоків є безвідходним і нешкідливим для зовнішнього середовища.

Продукція даної торгової марки знайшла свого постійного покупця завдяки високій якості, тому наше підприємство рекомендує її всім потенційним замовникам. Щоб придбати газобетон зі складу фірми, передзвоніть менеджеру або надішліть запит в режимі онлайн.

Купити газобетон за найкращою ціною

Компанія АероБлок вважається великим лідером з постачання пористого бетону. До переваг продукції можна віднести сувору відповідність європейським стандартам і ретельну перевірку та оцінку пропонованого товару, на який надається паспорт якості.

Перш за все, цей матеріал не є радіоактивним і не піддається впливу дрібних шкідників і гризунів, а також цвілі і грибку. А газоблоки мають здатність пропускати повітря і зберігати природний мікроклімат в приміщенні.

В нас можна придбати високоякісний товар торгової марки VIABLOKK у Львові та Івано-Франківську. У великому онлайн каталозі представлено асортимент пропонованої продукції, характеристиками і розцінками, а також на ресурсі можна відправити заявку на покупку обраної позиції.

Компанія АероБлок пропонує придбати газобетон VIABLOKK, Львів і запрошує до співпраці організації, які зацікавлені у великих обсягах будматеріалів. У нас завжди є можливість запропонувати продукцію гуртом з доставленням в мінімальні терміни. Тому не чекайте до завтра, а звертайтеся до нас прямо зараз.