Для того, щоб розібратися, як правильно використовувати газоблоки VIABLOKK, перш за все, потрібно навчитися відрізняти специфікацію пористого бетону і щільність, а також розуміти, що таке міцність на стиск, морозостійкість і теплопровідність.

Розрахунок газобетонних плит на будинок — це перше питання, яке ви повинні собі задати. Адже, знаючи, скільки матеріалу буде потрібно на зведення споруди, можна навіть самостійно визначити суму замовлення будівельних блоків.

Як відомо, фундамент під газобетон вважається кращим стрічкового типу. При цьому товщина стін з газобетону, що знадобитися, визначається конструкцією призначення будівлі, а сам фундамент — конструкцією споруди і її розташуванням. До того ж він повинен бути надійним і застосовуватися на будь-якому ґрунті. Крім того, гідроізоляція і теплоізоляція підвалу і цоколю охороняє всю конструкцію будівлі від руйнування.

Перший ряд кладки є найважливішим і впливає на рівність всіх стін VIABLOKK. Вартість стін з газобетону безпосередньо залежить від правильності зведення перших рядів плит. А якщо застосовувати в будівництві ще і перегородковий газобетон, то це зробить стіни міцними й легкими, а звукоізоляцію досить хорошою.

Утеплення будинку зовні та зсередини буває різних видів, і має цілий ряд переваг, таких як необхідна парова проникність утеплювача і необхідна вогнестійкість. Крім цього, якщо вам будуть потрібні армовані перемички або плити перекриття, то їх можна досить дешево придбати на сайті компанії АероБлок.

Що ще потрібно знати

Займаючись будівництвом будинку своєй мрії, важливо не забувати, що газобетон, як і інший матеріал, може давати тріщини з абсолютно різних причин. Звичайно, це явище досить рідкісне, але ймовірність його появи не виключається. Це може бути через бракований газобетон, тріщини у фундаменті, низьку щільність матеріалу або через неякісність розчину для кладки газобетону. Також появі тріщин сприяє й усадка газобетонних блоків, що викликає деформації стін будинку.

Взимку газобетон підлягає консервації, і кладка в цей період суворо забороняється, коли температура повітря нижче мінус п'ять градусів. При цьому піддони повинні бути запечатані спеціальною заводською стрічкою.

Кріплення для газобетону буває різних видів, а саме кріплення можливо за допомогою анкера для газобетону. Кріплення даху до газобетону може бути різним, а сама покрівля повинна мати легку конструкцію, щоб не пошкодити блоки й стіни. При цьому будівництво будинку з газобетону ефективно із застосуванням утеплювача від VIABLOKK.

Застосування:

• для ізоляції стін;

• для теплоізоляції опорних конструкцій;

• для реконструкції різних об'єктів;

• при влаштуванні дахів, підлог під стяжку.

Наша компанія надає високоякісний продукт на ринку будматеріалів. За своїм комплексом характеристик вони не мають аналогів серед конкурентів. Мають виключно властиві тільки їм експлуатаційні властивості та відмінні показники.

VIABLOKK у Львові та Івано-Франківську

Ми працюємо на ринку будівельних матеріалів і газобетону VIABLOKK досить давно. Займаємося продукцією від даного бренду і вважаємо її кращим вибором для побудови будь-якого будівництва.

Що пропонуємо:

• великий склад продукції;

• найбільший асортиментний ряд;

• прорахунок будівництва та інші важливі консультації;

• зберігання продукції, навантаження і розвантаження;

• доставлення замовлення по місту, області та в сусідні регіони;

• надійність і стабільність постачання.

Нам довіряють наші багаторічні партнери й інші великі забудовники в регіоні. Тому якщо вам потрібен якісний і екологічно чистий, а також недорогий матеріал, то сміливо звертайтеся до нас прямо зараз.