Композитна сітка виготовляється з прутків композитної арматури, і завдяки відмінним експлуатаційним характеристикам матеріалу, має значні переваги перед аналогами. Сюди можна віднести малу вагу і практичне упакування, оптимальний коефіцієнт теплового розширення, а також міцність і розумну вартість.

Компанія АЕРОБЛОК орієнтується на своїх основних клієнтів і завжди пропонує товар високої якості за найкращою ціною. Замовити та купити нашу продукцію можна в Київській області. При цьому абсолютно для всіх клієнтів передбачена максимально швидке і недороге доставлення на об'єкт.

Вироби застосовуються в житловому та промисловому будівництві для того, щоб зміцнювати армуванням різні конструкції і оздоблювальні елементи будівель і споруд, де використовуються рідкі бетонні розчини й обробне тинькування. До того ж, застосування сітки дає можливість збільшити їх навантажувальну або опорну здатність, а також експлуатаційну стійкість і термін служби.

Сітка виробляється з волокнистого скловолокна або базальтового волокна, шляхом його просочування спеціальними смолами, з подальшим їх затвердженням. Проводиться прутами стандартної товщини, зі стандартними осередками різноманітного розміру, в листах або рулонах, для різної експлуатації.

Переваги:

  • висока міцність і стійкість;
  • низька теплопровідність;
  • легкість в роботі та перевезенні;
  • тривалий термін служби;
  • розумна вартість.

 

Основні області використання:

  • ремонт будівельних конструкцій;
  • посилення кам'яної кладки;
  • армування поверхонь;
  • зміцнення тинькування.

 

Також використання сітки можливе в агресивних і вологих середовищах, на хімічному виробництві й очисних спорудах, у відстійниках, сховищах і гідроспорудах, в сільському господарстві.

Купити склопластикову сітку можна безпосередньо на нашому сайті в Київській області та в інших регіонах України на кращих умовах співпраці.

АЕРОБЛОК — лідер і найбільший постачальник будівельної продукції

У сучасному світі склопластикова сітка застосовується забудовниками в армуванні підлог, стін, кладки цегли й в дорожньому будівництві. Наше підприємство є сучасним і дуже швидко розвивається. В асортиментному ряді завжди є найпоширеніші та необхідні товари. Приймаємо замовлення в будь-якому обсязі, а також надаємо консультації в зручний для клієнта час. Репутація сама говорить за нас, а колектив завжди йде назустріч замовнику. Надсилайте заявку прямо зараз, і фахівець обробить замовлення, і подзвонить найближчим часом для уточнення термінів, розмірів, доставлення та інших важливих деталей.

З кожним роком ми збільшуємо географію клієнтів і розширюємо асортимент продукції. Впроваджуємо накопичувальні системи знижок і постійно проводимо акції та розпродажі. Тому запрошуємо всіх охочих до взаємовигідної співпраці.

Нашій фірмі вдалося досягти високих показників в короткі терміни. Це сталося завдяки особливому підходу до роботи, а також з-за суворого дотримання норм і стандартів якості та застосування виключно високоякісної сировини. Саме такий підхід дозволяє успішно конкурувати на ринку, і претендувати на найбільше підприємство в Україні.

До того ж, пропонований нами товар має попит не тільки в Києві, а й в інших містах країни. Якщо ви хочете замовити сітку, то заходьте на сайт https://aeroblock.net.ua/ і скористайтеся наданими на сервісі даними. Менеджери компанії оперативно відреагують на будь-який запит і дадуть відповідь на всі питання.