Газоблок VIABLOKK з відмінними характеристиками вже досить тривалий час зберігає передові позиції на будівельному ринку України. Цей ніздрюватий продукт спроможний забезпечити всі потреби забудовника. Немає різниці що планується мурувати чи то перегородки, чи опорні стіни – повний асортимент будівельного матеріалу можна знайти на складах Західної України.

Газоблоки у Львові з габаритними розмірами 300х200х600 з доставленням по країні користуються особливою популярністю в будівництві різних конструкцій. Зручний та економний будівельний матеріал, дуже легкий в роботі пропонує компанія Віаблокк. Блоки піддаються обробці без зайвого клопоту. Вони легко ріжуться підручними інструментами, що дозволяє виконати зведення різних конструкцій. Легкий габаритний газоблок комфортно переноситься за спеціальні виїмки в бічних стінках та швидко вкладається на клейову суміш.

Теплопровідність газоблока забезпечують порожнини, що утворюються під тиском герметичного автоклава. Це і робить блоки відмінним теплоізолятором та дозволяє зайвий раз не витрачатися на засоби утеплення. Щільність газоблоків розподіляється на D300, D400, D500. Саме вона і впливає на місце використання газобетону, про це та багато інших особливостей компетентно розкажуть консультанти Віаблокк.

Ціна за куб газоблока вигідно менша в порівнянні з іншими будівельними матеріалами типу цегли чи дерева, а особливо це видно якщо враховувати витрати на утеплювач. Газобетоні блоки мають ідеально рівні стінки паралелепіпеду та пази, все що треба для укладання абсолютно рівної стіни. Слід наголосити, що і поверхневі роботи з додаткового вирівнювання стін будуть зайвими. Такий підхід до вибору будівельного матеріалу обов'язково зменшить витрати часу та фінансів.

Використання розчину для газоблоків виробництва компанії VIABLOKK допоможе скоротити час на підбирання якісної суміші, що спеціально розроблена для робіт з блоками. Клейовий розчин для укладання газобетону можна придбати та транспортувати одночасно з відряджанням власне блоків. Технологи розробили відмінну формулу розчину та додаткових компонентів, що забезпечує можливість проводити будівельні роботи круглий рік. Спеціальна суміш ідеально підходить для всіх видів газоблоків Віаблокк: стінових, перестіночних, U подібних блоків та для теплоізоляційних.

Перестінки з газоблоків оформлюються дуже швидко. Легкий матеріал не створює додаткового навантаження на підлогу, тому можна розпланувати та встановити пере стінки й ніші, а також декоративні елементи оздоблення будівель. Перестіночні блоки володіють всіма властивостями стінових: тепло та звукоізоляційність, міцність та екологічність, холодо- та пожежестійкість, та інші.  Бокові кишені забезпечують комфорт при переміщенні, а легка вага допомагає прискорити процес укладання.

Газоблок розмірами 20*30*60 надзвичайно затребуваний і ціна може коливатись, в залежності від обсягів. Замовлення придбати за ціною від виробника можна у Львові та інших містах Західної України. Цінова політика компанії дуже лабільна. Вартість блоків ходових габаритів може змінюватися відповідно до щільності обраних блоків. Сировина, з якої виготовляють блоки: гибс, цемент, пісок, вапно, шлак, вода та інші, досить прості та доступні, а головне екологічні.

Скільки газоблоків в кубі можна розрахувати самостійно, використавши формулу або звернувшись по допомогу до менеджерів Віаблокк. Це висококваліфіковані професіонали, які розрахують кількість необхідного матеріалу для будівництва визначених розмірів. Вони порадять на що звернути увагу, визначитися з щільністю газобетону, кількістю клейового розчину та інші важливі нюанси.

Газоблоки провідної компанії Віаблокк в Івано-Франківську користуються все більшою популярністю завдяки своїм якісним характеристикам, екологічності та економності в роботі. Компанія працює для забезпечення необхідних обсягів будівництва. Ми щиро дбаємо про потреби клієнтів та партнерів.