Якщо забудовник планує отримати довговічну конструкцію, то в цьому випадку рекомендується застосовувати сітку композитну — матеріал, який зумів зарекомендувати себе і знайшов активне використання в будівництві житлових комплексів, зведенні споруд промислового і сільськогосподарського напрямків, а також в дорожніх роботах, виготовленні габіонних сітчастих виробів і зведенні гідроспоруд і мостів.

Пропонований на сайті товар від компанії АероБлок можна придбати на найвигідніших умовах співпраці, що охоплюють:

·         виключно сертифіковану і справжню продукцію високої якості;

·         найкоротші терміни виконання заявок будь-якої складності;

·         Індивідуальний підхід до кожного клієнта;

·         грамотне консультування і кваліфіковану допомогу в розрахунках;

·         можливість здійснення великих замовлень.

Важливо! Застосування композитної сітки дозволить поліпшити будь-яку будівельну галузь, і збільшить термін експлуатації кожного виду споруди.

Композитна сітка кладки і її застосування

У сучасному світі будівельники шукають оптимальні рішення заміни традиційних матеріалів новішими й з кращими показниками та характеристиками. Одним з таких рішень стає композитна сітка кладки від бренду, яка вважається прекрасною заміною звичайної сітки з металу, і використовується при будівництві фундаменту, огорож, для армування кладок з цегли та інших перекриттів, сільському господарстві, а також і в побутових цілях. Дуже часто композитна сітка застосовується для армування кам'яних конструкцій.

Де ще застосовується:

·         при армуванні бетонних підлог, стяжок і перегородок;

·         при заливці доріжок, тротуарів і басейнів;

·         у вологих і агресивних середовищах;

·         при будівництві та реконструкції пташників, корівників, свинарників, гідротехнічних споруд;

·         у фермерському і сільському господарстві.

Композитна сітка — це різновид склопластикової композитної арматури, яка виробляється за допомогою передових інноваційних технологій. Складається зі скловолокна і прутів різного діаметра. Випускається в рулонах і картах, що спрощує транспортування і монтаж будівельних конструкцій.

Переваги:

·         практично не випускає тепло;

·         відрізняється невеликою собівартістю;

·         поліпшені фізико-механічні результати й властивості;

·         не накопичує статичної енергії та не електропровідна;

·         широкий діапазон робочих навантажень і температур;

·         міцність, мала вага і стійкість до корозії.

Компанія АероБлок допоможе замовникам втілити в життя найсміливіші проєкти й запропонує ефективні та функціональні сучасні рішення. Композитні сітки гарантують міцність кладки й визначення граничної температури експлуатації. Виробляються за різними технологіями й мають різні призначення, такі як теплоізоляція трубопроводів, виготовлення шаруватого пластику, фільтри для металу, води та хімії, а також армують бетон.

Сітка являє собою арматурні стрижені, які зафіксовані між собою і перетинаються під різними кутами. Підходить для ремонтних робіт і утеплення будинків. Зберігати краще в рулонах. Може витримати будь-яке навантаження, зручна в роботі, і прослужить тривалий час. Стійка і надійна, володіє міцним зчепленням і зменшує вібрацію споруди.

Продаж композитної арматури

Підприємство АероБлок організувало роботу таким чином, щоб клієнти завжди залишалися задоволені, отримуючи якісну продукцію, яка строго підходить під всі стандарти й відрізняється розумною вартістю. Ціна на такого роду товар залежать безпосередньо від діаметра виробів. До того ж, продукція в бухтах обійдеться набагато дешевше, ніж нарізана прутами. Закупівля клієнтом великих розмірів передбачає надання знижок. Також ми працюємо за системою лояльності з постійними замовниками, тому розцінки на сайті http://aeroblock.net.ua/ дуже вигідні. При цьому важливо пам'ятати, що завжди потрібно віддавати перевагу надійному постачальнику, впевненому в бездоганній якості свого товару.