Блоки віаблокк U-образної форми призначені для утворення опалубки при виробництві перемичок та балок. Мають стандартну довжину та ширину і виготовляються шляхом випалювання.

Тзов Аероблок являться найбільшим імпортером продукції VIABLOKK на даний період часу. Основною метою компанії є насичення ринку будівельних матеріалів Західної України та інших регіонів. Колектив підприємства складається з молодих, амбіційних та досвідчених фахівців в даній галузі.

За роки роботи ми допомогли побудувати сотні об’єктів — це великі торгові центри, житлові мікрорайони, промислові споруди, приватні будинки та котеджі, тому рекомендації клієнтів вважаються найкращою рекламою для нас.

Концепція використання

Після встановлення блоків задається U-подібний лоток всередині конструкції. По довжині лотка розміщується арматура, а потім місткість заповняється бетоном. В результаті виходить балка, що може приймати певні навантаження. При цьому газобетон в даному блоці виступає в якості теплової опалубки. Різноманітні розмірні лінійки можна ефективним чином використовувати як основу до конструкцій віконних та дверних перемичок.

Переваги застосування:

• точні геометричні форми;
• відносно малі габарити;
• простий монтаж;
• гарні показники пожежної безпеки та морозостійкості;
• високий рівень теплоізоляції;
• довговічність та екологічність.

Знайомство з товаром марки VIABLOKK

В даному підрозділі нашого сервісу можна детально ознайомитися з такою продукцією, як U-образні блоки. Даний тип блоків призначається для створення поясів жорсткості до споруджень з газобетону, опору під балки, крокви та перекриття. Вироби добре застосовувати в приватному та комерційному будівництві, а для більш холодних умов додатково можна використовувати теплоізоляційні плити, що дозволяє зменшити тепловитрати.
Перш ніж придбати у нас на сайті продукцію, слід детально ознайомитися з широким асортиментом в онлайн каталозі. Ціни на товар залежать від розмірів та експлуатаційних якостей виробів. Блоки аерок можуть відрізнятися по щільності, класу міцності, морозостійкості та інших параметрах.
Обираючи U-образні блоки VIABLOKK у нас на порталі, кожен покупець може вивчити характеристики, порівняти товар з аналогами та прочитати реальні відгуки про продукт. Вся інформація доступна у нас на ресурсі, включно з ціновими пропозиціями від компанії. Серед доступних варіантів можна обрати найбільш вигідну ціну та зручний спосіб доставки і вид оплати товару. Також на сторінках нашого сервісу представлений великий вибір інших матеріалів, що використовуються в будівельній сфері.

Купити U-образні блоки у Львові

Компанія АЕРОБЛОК являється офіційним дилером від заводу. Ми заснували підприємство, щоб надавати якісний сервіс нашим клієнтам та пропонувати продукцію, яка має позитивну оцінку у всьому світі. До переваг співпраці з нами можна віднести: швидку доставку та гарне пакування, роботу по договору та високу якість товару, а також вигідні розцінки та надання консультацій. Наше підприємство будівельних матеріалів пропонує блоки в великому виборі на самих вигідних умовах співпраці. Також ми представляємо високий рівень сервісу та зручну систему оплати на вибір. Для замовлення продукції чи уточнення інформації звертайтеся за телефонами, що вказані нижче, або відправляйте заявку на сайті і наші кваліфіковані представники до вас задзвонять.

Продукція даної марки має гарні фізико-технічні параметри, тому являється популярною у всьому світі. Від себе ми радо пропонуємо оптимальні ціни на ринку, роботу без повної передоплати та екстерні вирішення будь-яких ситуацій.