VIABLOKK виготовляє якісні стінові газобетонні стінові блоки, що успішно використовуються для виконання будівельних робіт різного призначення. Цей пористий матеріал має цілу низку переваг для зведення конструкцій завдяки створенню його в герметичних камерах автоклаву. Блоки виробляються з екологічних, перевірених в лабораторії якості, матеріалів: води, піску, шлаку, цементу вищого ґатунку, вапна, гіпсу, та ін. Важливою сучасною тенденцією є збереження довкілля, а наша продукція не забруднює токсинами середовище.

Стінові блоки правильної прямокутної форми виготовляють на заводах VIABLOKK за ціною від виробника та з доставленням по Україні чи самовивозом зі складів компанії. Спеціальне оздоблення газоблоків системою паз-гребінь робить блок функціональним та ергономічним, дуже зручним в процесі виконання робіт. Завдяки щільності укладання блоків економиться кількість клейової суміші. Геометрія газоблоків сприяє зведенню максимально рівних стінових конструкцій, що дозволяє зменшити використання сумішей для вирівнювання стін на етапі оздоблення.

Газоблоки стінові VIABLOKK D300 виготовляються в габаритних розмірах від 30х20х60 см до 50х20х60 см. Ці блоки вирізняються підвищеною здатністю до теплоізоляції, щільність газоблоків дозволяють не проводити додаткових робіт із зовнішнього утеплення, ідеально підходячи для будівництва котеджів, офісних та торгових центрів, тощо. Газоблоки D300 найлегші серед всіх видів стінових блоків, тому вони надзвичайно зручні та найбільш витривалі в транспортуванні. Такі стінові блоки щільністю у 300 кг/м3 виготовляються класом міцності у В2,0, тому і не поступаються витривалості, підходять для будівництва опорних стін до трьох поверхів включно. Але вимоги до фундаменту відповідно зменшуються, що скорочує кількість робіт, матеріалів і час будівництва.

Особливі характеристики паропроникності позитивно виділяють стінові блоки VIABLOKK серед всіх видів будівельних матеріалів. Всі види газобетонних блоків можна придбати в Західних регіонах України за ціною виробника. Консультанти компанії більш докладно розкажуть про показники пожежевитривалості, шумоізоляції та морозостійкості. Це досягається високою ніздрюватістю блоків та безпечною сировиною, й самою технологією виготовлення газобетонних блоків. Стіни будь-якого приміщення мають високі характеристики безпеки як для роботи, так і проживання в них. Газоблоки регулюють мікроклімат в середині будівлі, тому вони є пріоритетним матеріалом для будівництва житлових комплексів.

Компанія Аероблок пропонує стінові блоки D400 для зведення конструкцій різного призначення в межах від одного до п’яти поверхів. Цей матеріал успішно використовують в опорних конструкціях та як міжкімнатні перегородки. Габарити D400 мають зручну розмірну сітку: від 10х20х60 см до 50х20х60 см. Комбіновані та одношарові стіни ефективно експлуатуються з газобетону цього типу щільності. Суцільність укладання досягається шляхом використання конструктивних особливостей блоків. Максимально рівні стіни не потребують додаткового вирівнювання, тож будинки зведені з газоблоків здаються в експлуатацію в рази швидше. Зручна пориста структура матеріалу дозволяє легко обробляти його підручними засобами, тому серед непрофесійних будівельників так багато прихильників саме до цього виду будівельної сировини.

Висотні будинки спеціалісти з безпеки рекомендують зводити з газобетонних блоків D500, враховуючи їх здатність не підтримувати горіння та високі показники шумоізоляції. Для будівництва зовнішніх стін такі блоки потрібно додатково утеплювати, але приміщення будуть надійно захищені від впливів зовнішнього середовища та перепадів температур. Переважно стінові блоки D500 використовуються для внутрішніх робіт завдяки здатності підтримувати стабільний мікроклімат в приміщенні. Паропроникність та здатність протистояти грибкам дуже важливі для приміщень призначених для житла, офісних та торгових центрів.