Газобетон — це мінеральний та високоякісний енергоощадний будівельний матеріал, що має пористу структуру, завдяки якій він чудово поєднує теплоізоляційні властивості з гарними характеристиками, тобто утримує тепло всередині приміщення та зменшує витрати на обігрів.

Компанія АероБлок пропонує увазі клієнтів якісні будівельні матеріали для зведення будинків, і виконає всі необхідно підрахунки обсягу. Також фахівці підприємства завжди запропонують ексклюзивні угоди та найвигідніші розцінки на газоблоки VIABLOKK. На сторінках сайту http://aeroblock.net.ua/ надаються вироби високої якості в широкому асортиментному ряді, геометрично точні й з ідеально гладкою поверхнею, що полегшить і суттєво спростить будівельні та оздоблювальні роботи.

Готові рішення в реалізації газобетону

Унікальний асортимент продукції VIABLOKK, яка відповідає всім вимогам екологічних міжнародних стандартів, створюється за допомогою сучасних технологій і передового обладнання. Всі матеріали міцні й ефективні, тому підходять практично для будь-якого виду стін.

Фірма АероБлок стане надійним постачальником, який завжди запропонує покупцям розумні конкурентні розцінки та сервіс найвищого рівня. З нами завжди вигідно економити час і гроші. У великому онлайн каталозі надається і супутній товар на вибір, такий як стінові блоки й панелі для перегородок, у-образні блоки й конструкції для теплоізоляції, сухі будівельні суміші, інструменти, черепиця, а також композитна сітка та арматура.

Чому варто вибрати компанію:

  • доставлення блоків VIABLOKK в день замовлення або на наступний день;
  • висока якість;
  • зручний для споживачів спосіб оплати товару;
  • наявність величезної кількості позицій на складі.

Купити газобетонні блоки VIABLOKK в Івано-Франківську

Підприємство пропонує широкий каталог товарних одиниць за прийнятною вартістю в Україні, і безпосередньо в Івано-Франківську. На сайті компанії можна знайти великий вибір будівельних матеріалів, доступних кожному забудовнику або приватній особі. На сторінці кожного товару надається корисна технічна інформація, комплектації та огляди, а також детальний опис та відгуки.

АероБлок радить клієнтам раціонально застосовувати пропоновані інноваційні продукти в будівництві, що допоможе заощадити не тільки на роботах, а й в подальшій експлуатації зведеного будинку.

При замовленні товару, компанія гарантує своєчасне доставляння на об'єкт по такім населеним пунктам, як Калуш і Коломия, Долина та Болехів, а також Косів, Яремче та Рогатин. При цьому завжди гарантується цілісність та збереження продукції, що поставляється.

Газобетон VIABLOKK дозволяє створювати будівлі, які будуть близькі до ідеальних вимог за своїми характеристиками, іншими словами, влітку в приміщенні буде прохолодно, а в холодну пору зможе зберігатися тепла і суха атмосфера.

Стіни, виконані з блоків VIABLOKK, повністю відповідають вимогам національних будівельних стандартів, і не поступаються заданим показниками. Такого роду газобетонні плити вважаються високотехнологічними, що дає можливість робити кладку без заповнення клеєм вертикальних швів. Наявність гребеня і паза допомагає з'єднати вироби в замок, що не тільки прискорює процес кладки, а й значно зменшує витрату клею.

Переваги газоблоків:

  • розумні розцінки;
  • екологічна безпека матеріалу;
  • високі показники міцності;
  • економічність і практичність;
  • хороші тепло- і звукоізоляційні характеристики;
  • стійкість і паропроникність.

Газоблоки з доставленням — це вигідна пропозиція для кожної компанії, що передбачає забезпечення максимальної економії коштів і часу з боку клієнта. Серед сучасних забудовників газобетон користується широкою популярністю, завдяки чудовим ізоляційним і технічним характеристикам. Вироби можуть використовуватися для кладки опорних і не опорних стін, міжкімнатних перегородок та інших видів конструкцій. При цьому всі роботи виконуються дуже швидко шляхом збільшених розмірів кладок плит і малої ваги. Також зводяться до мінімуму навантаження на підставу.