Цінність автоклавного газобетону невпинно зростає пропорційно до активності будівництва, що прогресує. Фінансова складова, розміри та зручність в роботі позитивно впливають на попит цього матеріалу. А якісними характеристиками стінові блоки VIABLOKK не поступаються іншим екологічним будівельним матеріалам, типу дерева чи каменя.

Стінові блоки VIABLOKK виготовлені з ідеальними геометричними формами, що знаходить успішний застосунок в будівництві та створює можливості виконувати роботу непрофесіоналами для власних потреб. Фахівці констатують надзвичайне підвищення продуктивності роботи на великих об'єктах, де використовують газоблок. Метод створення газобетонних блоків зумовлює однорідну пористу структуру, що знижує вагу виробу. А ось розмірні характеристики обирають відповідно до проєкту будівництва та мети використання конструкції.

Стінові блоки мають декілька головних переваг, через які так зростає обсяг будівництв із застосуванням газобетону. Міцність автоклавних стінових газоблоків VIABLOKK забезпечує температурний режим при якому вони й виготовлені (180-200 0С). Продукцію такого виконання пропонуємо для реалізації з Івано-Франківська за ціною від виробника і можливістю перевезення зручним оператором логістики. Зручна геометричність плит та їх легка вага дозволяють щільно їх пакувати на піддони, що запобігає вірогідним пошкодженням в процесі доставлення.

Метод автоклавного виробництва використовують ще для створення низької теплопровідності. Комірчаста структура наповнює рівномірно всю плиту. В цих порожнинах зберігається певний обсяг повітря, результатом чого є низька теплопровідність, що і використовують для забезпечення теплоізоляції приміщень. Також ефект паропроникності сприяє руху повітря й утворення органічного мікроклімату в офісах, будинках для життя та приміщеннях іншого характеру, де тривалий час знаходяться люди.

Екологічні складники забезпечують інертність блоків до можливого хімічного впливу. Сировина, з якої виготовляють газобетонні плити: вапно, високоякісний цемент, пісок, вода, гіпс, шлак – перевіряється до початку виконання робіт, тому якість гарантована. А самі складники є стійкими до підтримання відкритого полум’я, що робить кінцевий продукт – стінові блоки – стійким до пожеж. Газобетонні стінові плити, завдяки своїй нейтральності, не виділяють у навколишнє середовище отруйних речовин, не здатні накопичувати їх. Стійкість модулів до агресивних коливань клімату, променів ультрафіолету, тощо, доведена експертами, а компанія-виробник гарантує безпеку в цьому плані.

Стінові газоблоки VIABLOKK вирізняються конструктивними особливостями: абсолютно гладкий паралелепіпед або пазо-гребінева система. Плити всіх рівнів міцності D 300, D 400 та D 500 виготовляються стандартних розмірів (габаритні характеристики та додаткову інформацію можна знайти на сайті компанії або звернутись по допомогу до менеджерів), або за індивідуальним замовленням, створюючи відповідні розміри чи форми. Сама структура модуля достатньо м’яка, так в процесі обробки можна різати навіть ножем, ручною пилою чи спеціальними інструментами для створення індивідуального дизайну. Газобетонні блоки ефективні у використанні не тільки на великих будівництвах, але і в маленьких господарствах, цілком зручно їх застосовувати у роботі людям без спеціальних навичок. Вони ідеально підійдуть для зведення житлового приміщення, переформатування фронтонів, добудови одного чи декількох поверхів, будівництва гаража чи допоміжного приміщення, тощо. Виходячи з мети використання майбутнього приміщення варто обирати щільність та розміри стінових блоків зі зручним доставленням із західного регіону. Продукт D 300 не потребує додаткового утеплювання, він технологічно розроблений для самостійного використання, про що свідчать його характеристики. З блоки D 400 укладають як зовнішні стіни, так і використовують для внутрішніх робіт, а виходячи з кількості поверхів та простору приміщення розраховують потребу у проведенні додаткових утеплювальних робіт. Стінові плити D 500 з Івано-Франківська при використанні у якості зовнішніх стінових блоків бажано утеплювати, а найкращим місцем їх використання буде внутрішні стінові перегородки, розмежувальні та технічні приміщення, шахти ліфтові та інші.