Велике розмаїття матеріалів для будівництва спонукає більше дізнаватись про них та розбиратися в нюансах. Газоблоки VIABLOKK

на цей час є найтеплішими з доступних матеріалів. Компанія постійно працює над розширенням та вдосконаленням асортименту продукції, саме так і з’явилась лінійка VIABLOKK. Ще не встигли познайомитись, тоді давайте разом визначимо основні моменти.

Купити VIABLOKK у Львові від заводу виробника з гарантіями та ціновими пропозиціями. Стандартними властивостями залишились зручні захвати пазо-гребеневі, що використовуються як допомога в декількох завданнях: для переміщення, для вирівнювання кладки при поєднанні блоків пазами, але основна функція – збереження теплового замку для шва, що утворюється вертикально. Завдяки поєднанню та збереженню цих властивостей розширюються сфери застосування, дозволяючи ефективно проводити роботи й непрофесійним будівельникам так само якісно.

Замовити всі види газоблоків з Івано-Франківська з доставленням та можливостями розвантаження різними способами. Одною з особливостей блоків VIABLOKK є збільшена кількість видів виробів, переглянути на https://aeroblock.net.ua/, користуючись зі видозмін ширини та висоти. Показники довжини 610 мм лишились незмінними, а от висота блоків варіюється 200 та 250 мм, залежно від потреби. Товщина газоблоків вирізняється ще більшою, ніж ми звикли, різноманітністю від 100 до 500 мм, що суттєво розширює діапазон використання. Ефективність стінової кладки газоблоком VIABLOKK товщиною понад 375 мм забезпечують опір термічної теплопередачі як, наприклад, цегляна кладка у 380 мм з утепленням в 100 мм. Розробники блоків працювали для максимального спрощення роботи забудовників та створення комфортного простору для мешканців при зведенні стін, уникаючи додаткових турбот про утеплення.

Призначення блоків VIABLOKK, які зручно купити з доставленням з Тернополя, в основному – це стіни опірні зовнішні, хоча і для внутрішніх є зручні видозміни. Такими газоблоками результативно заповнюють конструкції в багатоповерхових монолітно-каркасних приміщеннях. Житлові чи офісні будівлі, тобто місця де люди проводять багато часу - працюють або живуть цілий рік, рекомендують замовляти й укладати блоками VIABLOKK 300 та 375. А от для невеличких конструкцій тимчасового використання можна купити газоблоки пористі VIABLOKK. Матеріал меншого типу призначений здебільшого для спорудження міжкімнатних перестанків, перегородок, декоративних конструкцій.

Газобетонні блоки VIABLOKK купити з доставленням Україною з Чернівців економно по заводським цінам разом з сумішшю. Клейова VIABLOKK суміш спеціально створена для роботи з блоками газобетонними, вона дозволяє виконувати кладку з тонким (2±1 мм), що забезпечує цілісність стіни й максимально обмежує тепловтрати. Використовуючи рівні блоки та міцну суміш замовник отримує на стільки рівну поверхню стіни, що потреба в вирівнюванні чи інших додаткових роботах сама виключається. 

Отож, новий модельний ряд VIABLOKK дозволяє скористатись всіма стандартними перевагами комірчастого будівельного стінового матеріалу – газобетон, в ширшому діапазоні. Будуйте з VIABLOKK та експлуатуйте конструкції довше!