Зовнішній вигляд будинку важливий з різних причин. Якісна фасадна штукатурка VIABLOKK ефективно виконає всі функціональні завдання та слугуватиме протягом тривалого часу.

Суха суміш штукатурки виготовлена на основі складників мінеральних та пластичних, її можна купити через компанію Аероблок з доставленням по Західному регіону. Поєднання різних виробів однієї торгової марки (блоків з клейовою сумішшю, блоків зі штукатуркою) призводить до найбільш ефективного результату, тому спеціалісти пропонують комбінувати стіни, зведені з газобетону, піноблоку тощо, з сумішами виробництва VIABLOKK. Мінеральні компоненти, з яких створюють всю продукцію на підприємстві, надзвичайно тісно контактують та себе доповнюють в якісних колабораціях. Матеріали заздалегідь створені з розрахунком на адаптацію один під одного.

Фасадна штукатурка VIABLOKK ефективно використовується як на зовні, так і в середині, купити її можна за ціною виробника з доставленням зі Львова. Рекомендуємо застосовувати тинькування для вирівнювання газобетону, газосилікату, піноблоку та інших матеріалів з комірчастими поверхнями, які поглинають вологу більш як на 10 %. В цьому випадку виконують нанесення шаром в межах 3-50 мм не залежно чи назовні, чи всередині приміщення. За бажанням клієнта зверху по фасадній штукатурці VIABLOKK можна наносити обрану декоративну.

Зручну в роботі штукатурку фасадну доставимо з Тернополя відповідно до необхідного обсягу замовлення, гарантована свіжість та якість суміші виробником згідно з ДСТУ. Ця характеристика можлива завдяки внесенню до суміші штукатурки VIABLOKK компонентних добавок у вигляді пластичних складників. Саме вони придають м’якості та еластичності в процесі застосування її в роботі в будь-який період, проте окремо попереджають про випадки з опадами, яких бажано уникати.

Створенню природних та чистих проєктів допоможе компанія Аероблок, реалізувавши зі складу Чернівців екологічну штукатурку для фасадів. Важливим є основа суміші з натуральним складом без токсичних чи хімічних домішків при можливості зовнішнього та внутрішнього застосування.

Цій аспект впливає і на спосіб нанесення тинькування, що легко наноситься вручну без наслідків для шкіри робітників. Спеціаліст, швидко працюючи будівельним спеціальним інструментом чи застосовуючи розпилювачі, можуть наносити необхідний для подальшої роботи шар від 3 мм. Така товщина є досить економною, при стабільній ефективності збереження функцій. Термоізоляція та вологостійкість забезпечать якісний захист конструкції як ззовні, так і в середині, додатково підсилюючи шумоізоляційний ефект газобетону різних видів. Навіть якщо готова стіна є достатньо рівною і не потребує додаткових матеріалів, то нанесена мінімальним шаром штукатурка фасадна VIABLOKK покращить зчеплення фарби чи декоративних матеріалів з самою стіною.

Придбати штукатурку у міцному фасуванні по 25 кг пропонуємо разом з іншими замовленням на доставлення по Західному регіону. Зручний об’єм мішків із вже готовою сумішшю для роботи. Для додаткового ознайомлення вся необхідна інформація надрукована на мішку або надається фахівцями Аероблок. Ми радо реалізуємо роздрібно та гуртом необхідну кількість фасованого продукту за конкурентною ціною.