Будівнича галузь стрімко розвивається відповідно до все наростальному попиту на житло. Так само й підходи оновлюються до самого будівництва та матеріалів. Вони мають відповідати вимогам сучасності, бути екологічними й одночасно, не втрачаючи функцій, сприяти можливості прискорення процесу. Всім бажаним характеристикам відповідають газобетонні блоки, що їх реалізує компанія Аероблок. На порталі підприємства представлений весь ряд моделей стінових газоблоків та супутніх товарів, інструментів та сумішей для зручної й швидкої роботи з блоками.

Виготовлений високоякісний продукт, купити з доставленням з Чернівців за ціною виробника можна всіх габаритних розмірів та моделей торцевих граней. Пропонуємо використовувати газоблоки D 300, D 400 та 500 для комфортного та швидкого укладання зовнішніх опорних та внутрішніх стін конструкцій.

Пінобетон – це інший вид будматеріалу з комірчастою структурою. Він відрізняється інакшим способом виготовлення, але, по суті, властивості матеріалу подібні до газобетонних блоків. Завод VIABLOKK виготовляє обидва різновиди продукції за допомогою сучасної лінії оснащення. Тому замовники отримують можливість обрати матеріали з досить великого вибору основ, габаритів та щільності. Всі блоки вирізняються чіткою геометрією та достатньою міцністю, не дивлячись на комірчасту структуру виробу.

Аероблок доставить газобетонні блоки D 300 із замовленням будь-якого обсягу в місто Чернівці та область: Кіцман, Заставна, Хотин, Кельменці, Сокиряни, Новоселиця, Герца, Глибока, Вижниця, Путила. Екологічність блоків підтверджується паспортом та сертифікатом, які входять до складу супутніх документів. Сировина (пісок, вода, цемент, вапняк, інші компоненти), з якої виготовляються блоки всіх моделей, перевіряється ще на стадії завезення на завод. Відтак шкідливих домішок в складі газоблоків немає і, що важливо, в разі використання блоків як будівельного матеріалу для житлових приміщень, мешканці можуть бути впевненими, що ніяких випаровувань або інших шкідливих виділень не буде. Безпека життя та природи дуже високо ціниться компанією VIABLOKK та філіями.

Замовити доставлення та купити міцні газоблоки D 400 з Чернівців зручно з бронюванням крана або маніпулятора. Така послуга надзвичайно зручна при необхідності виконання розвантаження на другий та вище поверхи, адже вага палети складає від 916 до 1047 кг залежно від габаритів замовлених газоблоків VIABLOKK із середньою щільністю в 400 кг/м3. На вагу блоків здебільшого впливає ширина, а от пункт чи гладкі стінки у блоків або оздоблені системою «паз-гребінь» особливо ваги не додають. Адже цей аспект суттєво відбивається на рівності укладання блоків. Непрофесійним робітникам набагато зручніше укладати блоки з системою. Вона також додає щільності в кладку, що автоматично підсилює теплозахисну функцію газобетону.

Купити в Чернівцях газобетонні блоки D 500 для будівництва заміського будинку сезонного призначення, внутрішніх перегородок чи технічних приміщень – це раціональне та економічне рішення. Стратегічно вірно розрахувати доцільність придбання визначеного матеріалу та потреби його утеплювати чи додатково оздоблювати впливає на вклад в добробут родини в майбутньому, фінансову складову. Довготривале ефективне функціонування будівлі, гармонійний та здоровий мікроклімат, енергоефективні конструкція та затишок — Аероблок стабільно працює для отримання клієнтами всіх цих і більших сподівань й впевненості при купівлі газобетонних блоків.