Основним критерієм в багатьох галузях, будівнича не виключення, зазначають економічний. І зараз мова не тільки про фінанси, ще є такі: час виконання чи отримання, зусилля прикладені до виконання роботи, результативність тощо. Перестінки з газоблоків Віаблокк – це втілення економічності в виготовленні, транспортуванні, укладанні та експлуатації.

Бажання створити розділений простір – закономірне, ми звикли до поділу житлового на кухню, ванну та спальню, залу та інші. Ідеальним матеріалом для розподілу є перестіночні блоки. Вони досить тонкі (100-150 мм), щоб додатково економити простір, але структурні для отримання ефекту повноцінної товстої стіни з її перевагами. Наприклад, зберігається шумоізоляція - можете бути спокійні, що коли співатимете в душі, то весь будинок не змушений буде слухати концерт.

Розмір піноблоків для перегородок з доставкою по Чернівцям та області стандартно збережений за висотою та довжиною 288*600 мм, на противагу вже зазначеної ширини. Довжина для всієї продукції газоблоків Віаблокк є стандартною, що дуже зручно в розрахунках для проєктів. І хоча вага перестіночних блоків невелика приблизно 9-16 кг, а розміри менші, але все ж клас міцності не поступається іншим виробам – В2,5.

Теплопровідність – визначальна характеристика для всієї продукції з газобетону VIABLOKK, вона низька і в блоках перестіночних. Це дозволяє регулювати температуру у всі сезони, «утримуючи» її теплою в холодний час та прохолодною в теплий період року. Скажімо точніше: властивості структури газоблоків дозволяють швидше нагріватися приміщенню й вистигати, коли це потрібно. Натомість є приміщення, де теплоізоляційні функції не відіграють аж таку важливу роль, але цінується гігроскопічність перестінкового матеріалу. В так званих підвальних чи службових приміщеннях доцільно використовувати матеріали з такими характеристиками, що здатні вбирати вологу, не дозволяючи ріст та поширення грибкових чи мохових організмів. Важливість функції особлива для мешкання та роботи в таких приміщеннях.

Перестіночні блоки ціна за куб залежить від обраних розмірів та щільності. Пропонуємо економно доставити машину з вантажем 20-22 кубів перестіночних D 400 або D 500 блоків. Фахівці порахували, що укладання 4,2 плити перегородкові створить вже цілий м2, тобто швидкість укладання великих плит скоротить роботи по цілому об’єкту в десятки разів.

Екологічна сировина дозволяє виготовляти негорючі блоки, які будуть відповідати за непідтримання вогню в приміщенні. А точні розміри сприятимуть економії не тільки простору в конструкції, а й витратам на вирівнювання. Особливо такий підхід результативний, якщо надати перевагу не гладким блокам, а з пазо-гребіневою системою, що допоможе чітко вирівнювати конструкцію. Укласти перестіночні блоки зможе непрофесіонал, завдяки геометричності матеріалу і трохи старань, які й забезпечать рівну кладку з можливістю негайного облицьовування.

Дотримання технології укладання перестінків на спеціальний клей точно забезпечить ефективну роботу всіх властивостей. Стіна чи конструкція буде максимально рівною та щільною, що забезпечуватиме міцність й витривалість.

Будуйте із задоволенням з продукцією VIABLOKK!