Одвічним питанням який будівельний матеріал краще і чому задаються всі хто тільки розмірковує про будівництво. Ми пропонуємо ознайомитись з перевагами піноблоків компанії VIABLOKK та самому дати відповідь на це досить складне й водночас просте запитання.

Замовити ніздрюватий вид будматеріалу - піноблок VIABLOKK зручно з доставленням з Тернополя або Чернівців. Комірчаста структура виробу якісно покращує фізичні та технологічні властивості матеріалу піноблок. Утворюються такі комірки завдяки не автоклавному твердінню із залученням власне атмосферного тиску та стабільно теплого середовища. Піноблок VIABLOKK виготовляється шляхом поєднання екологічних складових з синтетичними піноутворюючими складниками. Готову суміш розливають в спеціальні форми та залишають до повного застигання. Зміцнівши та достатньо затвердівши піноблок професійно й дуже рівно розрізають для отримання максимально однакових блоків, з похибкою до 5 мм. Такий підхід суттєво спрощує роботу як при укладанні, так і в подальшому вирівнюванні чи оздобленні.

Виготовлення блоків в заводських умовах забезпечує можливість укладання блоків, які легко купити, замовивши доставлення з Тернополя чи Львова, з мінімальним швом між піноблоками. Фахівці рекомендують виконувати роботи так, щоб шов клейової суміші становив до 3 мм, це унеможливлює утворення містків холоду та робить стіну найбільш суцільною і міцною. Прислухаючись до порад експертів навіть непрофесійний укладальник спроможне збудувати конструкцію з високими теплоізоляційними можливостями.

Укладання піноблоку виготовлення VIABLOKK – це впевненість в стабільності стінової кладки, її рівності та міцності протягом тривалого часу. Саме завдяки створенню в промислових умовах компанія Аероблок надає відповідний гарантійний супровід, замовники можуть бути абсолютно впевнені, що піноблок доставлений за ціною виробника зі Львова чи Чернівців відповідає означеним вимогам ГОСТу.

Сучасні умови виготовлення матеріалів для будівництва максимально автоматизовані, лідером серед вітчизняних є підприємства VIABLOKK, тому піноблок виходить зі стандартними розмірними габаритами та характеристиками. Щільність та теплофізичні характеристики пінобетону VIABLOKK не поступаються іншим виробам, що використовуються в будівництві. А цінові показники зменшуються шляхом більш дешевої технології виробництва. Тому виходить, що кладка одного метра квадратного з піноблока обійдуться забудовнику з меншими фінансовими вкладеннями. Однорідність та стабільність піноблоку по всій площині виробу гарантується заводським процесом виготовлення, тому конструкції з пінобетону якісні та достатньо довговічні.

Деякі джерела наполягають на високий показник при усадці будівель з піноблоку, але ця проблема унеможливлюється піноблоками VIABLOKK. Всі процеси виготовлення блоків повністю контролюються, тому міцність та опір механічним впливам відповідає вимогам ГОСТу. Тим більше, що сировина для пінобетону переважно екологічна і стабільна. А виробник перевіряє всі складники перед початком робіт з виготовлення продукції. Відповідно блоки стійки до гниття, плісняви та враження грибковими. Таким чином приміщення з піноблоків екологічні та комфортні для забезпечення робочих й житлових потреб населення.

Комірчаста структура піноблоку показує відмінні характеристики теплоізоляційні, гігроскопічні, шумоізоляційні. Замовляючи піноблок VIABLOKK з доставленням з Тернополя, клієнти хочуть бути певні у якості продукції. Пінобетон створений із порами закритого типу, тобто вологу він не пропускає через себе всередину приміщення, так само і на зовні. Відтак і холодне повітря в некомфортну пору не прослизне у приміщення, відповідно піноблок VIABLOKK уповільнюючи коливання температур, захищає приміщення від швидкого охолодження.

Компанія Аероблок та її фахівці кваліфіковано ще раз допоможуть додатковими роз’ясненнями спірним думкам, якщо після ознайомлення з інформацією у Вас ще виникли сумніви чи створювати проєкт з піноблоками VIABLOKK. Запрошуємо до тривалої та взаємовигідної співпраці.