Кожна компанія, що дбає про максимальну ефективність та довговічність своєї продукції буде намагатись забезпечити повний цикл застосування саме її для гарантованої якості. Компанія VIABLOKK в цьому плані зразкова, можна виконати будівництво всієї споруди з матеріалами, придбаними й доставленими від виробника.

Клей для газоблока сповідує всі основні принципи будівництва та дозволяє отримати найвищі гарантії довготривалої експлуатації. Стінові конструкції, декоративні та інші об'єкти, завдяки укладанню блоків на клей, покращують ефект властивостей самого газобетону, підвищуючи продуктивність діяльності конструкції. Формула поєднання компонентів з добавками спеціальної розробки сприяють абсолютному суміщенню клейової суміші з блоками автоклавного газобетону.

Купити клей для газобетону Івано-Франківськ адаптований для різних впливів середовища та сумісний з матеріалами оздоблення інтер’єру та фасаду. Суміш, завдяки еластичності, зручно наносити рівномірним шаром вручну за допомогою каретки або шпателя зубчастого, обрати легко оцінивши розміри робіт. Також можна використовувати розпилювачі при оздоблювальних діях в середині приміщення. Однорідність шару сприятиме створенню додаткової перепони шуму та підвищить теплоізоляційні характеристики конструкції.

Розхід клею для 1м3 газобетону складає приблизно 1,4 кг сухої суміші, за умови якщо товщина складатиме 1 мм. Нанесення шару клею в 1 - 3 мм цілком достатнього для збереження функцій морозостійкості, вологостійкості, паропроникності та міцної конструкції. Зазначена товщина шару утримує від деформації та порушень кладку. Компоненти природні над мілкого мелення забезпечують однорідність текстури та пластичність в нанесенні. Це характерне для зимового, так і літнього клею. Вся лінійка вирізняється відсутністю токсичних, хімічних, не екологічних домішок. Волого та теплоізоляція забезпечується чудовою адгезією з комірчастою структурою газобетонних блоків. Зовнішні роботи з сумішшю можна виконувати до граничної нижньої межі температури в -10 0С, але за умови користування зимовою сумішшю за спеціальними добавками (на пакуванні позначено сніжинкою).

Сухі будівельні суміші Івано-Франківськ варто наносити на попередньо ретельно очищені поверхні для отримання суцільного тонкого шару, це ще один фактор кращого зчеплення між блоками. Таки підхід забезпечить високий результат в подальшій експлуатації споруди та надасть впевненість уникнення можливих щілин між блоками (містків проникнення холоду). Будівельну клейову суміш доставлять разом з іншими виробами на майданчик, або купити зі складу в міцних герметичних 25 кг пакуваннях. Сірий порошок вже готовий до використання, його достатньо пропорційно розбавити водою (пропорції зазначено на пакуванні). Купуючи палету з мішками, яких вміщується 48 штук, розташовувати на зберігання товар краще в теплому й сухому приміщенні, щоб уникнути зволоження та утворення грудочок. Хоча, термін придатності й становить 12 місяців, але замовляючи поцікавтесь у менеджерів термінами виготовлення і уникайте залишати не використаний мішок на довго.