Світова дестабілізація в паливній сфері надзвичайно вплинула на інтенсивність пошуків альтернативних видів опалення та утеплення приміщень не тільки житлових. Одним із переліку заходів є зовнішнє утеплення конструкції. Теплоізоляційні панелі VIABLOKK сучасний й ефективний засіб виконання утеплення всієї конструкції від підлоги до даху.

Модерновий теплоізоляційний утеплювач купити за цінами виробника створює можливість компанія Аероблок. Цей матеріал виготовлений з високоякісного, автоклавного, пористого газобетону, його щільність складає 150 кг/м3, а теплофізичні характеристики набагато вищі ніж в аналогів. Звичні утеплювачі не мають такої експлуатаційної довговічності – заявлений термін ефективного робочого функціонування панелей VIABLOKK близько ста років. Вони не потребують заміни протягом всього експлуатаційного терміну.

Газобетонна структура панелей D 150 з комірчастого матеріалу створює блокувальний шар, унеможливлюючи проникнення холодного повітря із зовні та не випускаючи тепло із приміщення. Підвищення цих характеристик досягається високою щільністю укладання плит. Панелі створені з рівними геометричними сторонами, що продукує передумови для максимально щільного монтування їх одна до одної та до стіни. Прикріплюють панелі до вертикальної частини конструкції на клейову суміш, яку доставлять разом з теплоізоляційними панелями в Чернівці та область. Додатково плити закріплюються дюбелями, що допомагає створити суцільний термоізоляційний шар для кращого ефекту.

Купити панелі теплоізоляційні VIABLOKK з протипожежними властивостями товщиною 100-200 мм в офіційному філіалі заводу – компанії Аероблок з доставленням в місце замовлення. Головним елементом, який підсилює шумоізоляційні функції стінового газобетону, є структурна комірчастість. Кріплення теплоізоляційних панелей на стіни викладені з газоблоків дозволяє створити двошаровий захист, підвищуючи показники опору теплопередачі, стійкості до впливів середовищ, випромінювань та інших.

Максимальна температура зовнішнього середовища для ефективного виконання своїх функцій панелями – 600 0С, що дозволяє запевнити неможливість утворення фізичної деформації форм плит протягом всього часу використання. Серед важливих технічних характеристик зазначають показник міцності на стиск, який складає 0,4 МПа при деформації у десять відсотків. При цьому матеріал панелей надзвичайно однорідний та створений з екологічних складників, тому купити в Чернівцях теплоізоляційні панелі - найкращий, з безпечних, екологічний варіант утеплення.

Теплоізоляційні VIABLOKK панелі все більше набувають розповсюдження в утепленні підлоги та даху житлових й промислових приміщень. Вони значно перевищують показники інших теплоізоляційних виробів, здебільшого завдяки низькому показнику щільності. Легкі та великі за розмірами плити досить зручні у застосуванні, їх укладання не викличе складності у непрофесіоналів. Завдяки рівним і твердим, об’ємним поверхням, панелі дуже зручно та швидко піддаються подальшій обробці, облицьовуванню. Саме тому їх обирають для утеплення різних конструкцій промислового та житлового призначення, а також вартісних історичних об’єктів.