Якісна кількість переваг газобетонних блоків спричинили в сучасному будівництві тенденцію до повсюдного його використання як в глобальному процесі, так і в дрібних (типу декоративних) елементах. Щільність низька в поєднанні з високою ізоляцією тепла та звука створили йому вагомі переваги для активного використання. Особливо часто можемо помітити застосування блоків VIABLOKK D300 в багатоповерхових монолітно-каркасних конструкціях, що їх заповнюють блоками не обмежуючись кількістю поверхів.

Будівельні блоки Львів технологічно виконуються із чітким дотриманням етапності виробництва. Спочатку вся екологічна, перевірена лабораторією, сировина подрібнюється в пил, надалі йде процес ретельного змішування точно дозованих пропорцій для отримання максимально однорідної суміші для наступного етапу. Додавання пастообразної пудри алюмінієвої з водою призводить до реакції, завдяки якій й утворюється комірчаста (до 4 мм) структура майбутнього газобетону. Реакція з сумішшю відбувається в формах, з яких її видобувають, нарізаючи перед поміщенням до автоклава. Процес кристалізації в автоклаві займає 12 годин, для чого використовується гаряча пара під тиском. По завершенню кристалізації марковий газоблок ретельно упаковують і він готовий до будівництва.

Застосування стіноблоку VIABLOKK D300 дозволяє отримати сучасну будівлю за вимогами, що відповідають потребам сім’ї, офісу, резиденції, дачі, гаража тощо за цілком прийнятної ціни при будівництві та в процесі експлуатації. Легкий та теплий, комірчастий та водночас міцний матеріал утворює одношарові стінові конструкції без додаткових потреб для застосування теплоізоляції. Будинки, викладені газобетонними блоками з щільністю в 300 кг/м3 (повна інформація на сайті https://aeroblock.net.ua/), вже одразу забезпечені зменшеними витратами на опалення. Суттєвою перевагою саме мешканці називають збільшену, корисну у використанні, площу приміщення. Цей ефект досягається розмірами блоків 600*200*300/375 мм, що при показниках опору теплопередачі у 3,5-4,3 м2*0С/Вт не потребують утеплення з середини та й ззовні (принаймні для триповерхових окремо збудованих конструкцій).

Купити VIABLOKK газоблоки D300 в Івано-Франківську зручно, діставши достатню економію на транспортуванні. Блоки, форми прямокутної з рівними гранями, щільно запаковуються саме завдяки своїм чітким граням. Комірчастість полегшує вагу газоблоків, тому щільне пакування та вага здешевлюють витрати на транспортування в рази, порівняно до ваги та затрат на інші матеріали. Експерти зазначають, що перевантаження блоками транспорту неможливе.

Перестіночні блоки дешевші в порівнянні ціна за куб до аналогічних виробів. Вони займають чільне місце у проєктах всіх прогресивних замовників, що хочуть отримати економічно вигідну та енергопасивну конструкцію в короткі строки. Вага цих блоків менша, що не зменшує якісних властивостей їх звукоізоляції, а тому ними переважно викладають розподільні стіни всередині приміщення. Перестіночні газоблоки добре «дихають», підтримуючи позитивний для проживання мікроклімат. Навіть найбільш вибагливий замовник надасть перевагу раціональному підходу та сучасному матеріалу для отримання екологічного та фінансового заохочення.